Jaaaha. Tämän ja edellisen postauksen väliin on päässyt jäämään pieni päivitysväli. Onneksi mulla tällä kertaa on OIKEASTI tosi hyvä selitys:

Kesä... nimittäin...

IMG_4617-normal.jpg

DSCN4662-normal.jpgDSCN4669-normal.jpg

Miten nää kännykät tuntuu änkeevän nykyään jokaiseen ottamaani ruokakuvaan? Noi kuvaukselliset jalokivet tuolla kattilan pohjalla on muuten Punnitse ja säästästä ostettuja papuja. Suosittelen ehdottomasti ennen kokkaamista hauduttamaan niitä vedessä ainakin sen suositellut kahdeksan tuntia, eikä viisi niin, kuin me! ;)

DSCN4642-normal.jpg

Olen kuluttanut edellä mainittua mm Tammerfesteillä Happoradion Che Guevaran tahtiin huutaen, tähän mennessä suureksi osoittautuneen mansikkakiintiöni täyttämiseen ja kortin pelaamiseen nuotion äärellä. Olen onnistunut löytämään lempijäätelömakuni (Minetin paahdettu manteli <3<3<3) ja tartuttanut siitä nuotiosta tupruavan savun hajun tiukasti uusimpaan T- paitaani. Suht hyvin on siis rullannut. Kolme vikaa kuvaa on napattu minun, siskoni ja serkkumme telttareissulta. Siitäkin retkestä selvittiin parilla paarmanpuremalla. :) Neljän päivän eräilyn jälkeen oltiin kaikki oikein ylpeitä ja oooikein likaisia. :)