Meillä on jotain tautii liikkeessä, joten epidemian iskettyä täällä kotona on tullut nyhjättyä kaakaomukin, Serranon perheen, Dr Philin ja kirjojen seurassa. :( Onneks ystävä vinkkas tän ihanan kirjan, niin aivot ei oo täysin turtunu.Serranon perheen kommellukset alkokin jo kyllästyttään.Miten ne jaksaa  koko ajan taputella selkään ja jaella suukkoja ja syödä joka aamu niitä churroja? Puhuukin niin nopeesti ja paljon, et alkaa meijän Suomalaisten aivot mennä ihan sekasin. Espanjalaisten mielestä Suomalaiset on varmaan aika sulkeutunutta kansaa.IMG_4766-normal.jpg


Kirjan nimi=Tähtiin kirjoitettu virhe

Kirjailija=John Green

16-vuotias Hazel sairastaa keuhkosyöpää ja tietää, ettei tule elämään kovin pitkään.Koulun hän on lopettanut jo kolme vuotta sitten saatua diaknoosin.Hazel tapaa eräänä iltana syöpälasten vertaistukiryhmässä luusyöpää sairastavan Augustuksen, joka yrittää epätoivoisesti jättää jotain merkityksellistä jälkeensä, jottei häntä unohdettaisi hänen kuolemansa jälkeen.Augustus päättää voittaa tytön sydämen omakseen, mutta Hazel tuntee olevansa "granaatti, joka voi räjähtää minä hetkenä hyvänsä läheistensä niskaan", eikä hän haluaisi vetää Augustakin siihen mukaan.

"Olisi etuoikeus, jos sinä särkisit sydämeni"

Molempia nuoria kuitenkin kiehtoo Peter Van Houtenin Viistoa valoa-romaani, joka loppuu kesken lauseen päähenkilön kuolemaan. He päättävät saada Amsterdamiin erakoituneelta Van Houtenilta selville mitä kirjan muille henkilöille tapahtuu.Tähtiin kirjoitettu virhe on kaunis ja pakostakin surullinen, mutta se ei ole säälittävä ja surkutteleva tarina urheista syöpälapsista, jotka taistelivat syöpää vastaan viimeiseen hengenvetoon.John Green kirjoitaa toden mukaisesti ja ironisestikin vakavasta aiheesta.Kirja antaa lukijalle ajateltavaa ja paljon muutakin, kuin kaksi unohtumatonta päähenkilöä.

"Kipu haluaa tulla tunnetuksi"