Viimeaikaisia postailujani selailtuani huomaan kirjoitusten lähentekevän kaikki jokseenkin samaa tunnelmaa.

Kulkevan verkkaista tahtia vuodenaikojen ja viikonloppukokkailujen tahtiin...

Mitään kovin dramaattista ei tapahdu... Enintään hiusten leikkaus tai alkava mandariinikausi.

Niissä lieneekin kylliksi draamaaa minulle. Kaippa tuommoinen riittää? Jos voin omaa eloani värittävillä ja lämmittävillä pikkuasioilla, hetken hyvin napanneella valokuvalla tai käsillä olevaan vuodenaikaan täsmään osuvalla ruokareseptillä herättää jonkun kiinnostuksen, olen tyytyväinen.

Kysehän ei ole maailman mullistamisesta, vakavien keskustelujen herättämisestä(niitäkin saa banaanileivästäni käydä, jos haluaa) tai ees käryävästä skandaalista. 

Kyseessä on blogi. Ei sen enempää tai vakavampaa muttei myöskään yhtään vähempääkään. Kyse on inspiraation, lukuvinkkien ja mukaviin illanistujaisiin istuvien ruokaohjeiden jaosta. 

Toki minunkin elämässäni tapahtuu ajoittain kurjuuksia. Ei se oikeasti rakennu vain niiden brunssien, illanistujaisten ja leikekirjailun ympärille, joista Taygatessa kirjoitan. En ole minäkään onnistunut luotsimaan kaikkien karikkojen ja mustelmien ohi...

Niistä minulla ei vaan ole tapana kirjoittaa, koska ohi ajanut bussi ei luullakseni juuri innostusta, saati inspistä herätä(ellei seuraavan odotteluun kuulu kirjastosta löydetty uutuus tai kahvihetki kyläkievarissa).

Nyt kumminkin, jotta pieni elämän, kuran ja kurjuuden maku tekstissäni säilyisi, voin avautua teille minua tänäpänä kohdanneesta "draamasta"... Todistetaan, ettei se ole tämänkään bloggarin elämä silkkaa silkkiä ja ruusuilla tanssimista! 

IMG_0217.jpg

Vakkari- kahvikuppini, nimittäin... Se monissa kuvissa Taygatessa vilahtanut, pitsireunainen pikku- kuppi... Se ei kestänyt tiskikonetta. Pudotti korvansa yks kaks, noin vaan! Tänä aamuna siitä on siis juotu kanelikahvia viimeistä kertaa.

Siis viimeistä kertaa EHJÄNÄ.

Kyllähän tuo koukeroin koristeltu astia mulle korvapuolenakin kelpaa.

Niin kelpanevat siis myös nämä järjettömät postaukseni haahuilustani tässä elämässä, hedelmistä sekä muusta makeasta ja kauniista! ;)

IMG_0221.jpg

Ja niinhän kelpaa välillä muuten myös Ale- leipäkin. Löysin tämän Makutuotteen taateli- pähkinäleivän 30 prosenti alesta kauppareissulla ja oli kyllä oikea löytö! Pakkauksensa mukaan huomenissa pilaantuva leipä oli oikein pehmeää ja makeita taatelisattumia täynnä.

Niin, ja olisinhan mää sitä huomennakin suostunut syömään. Löysin tähän kohtaan sopivasti "Runsaudensarven" Pop up- ja outlet- myymälästä viime viikolla "Lapin Marian" mustaherukkaista luomu- glögitiivistettä. Noin viikon vanha, kaunis pullo lähti mukaani vajaalla kahdella egellä, vaikka todellinen hinta lähenteli seitsemää!

IMG_0332.jpg

IMG_0335.jpg

Kahvikuppiani kohdanneen tragedian lievittämiseksi pläjähytän tähän loppuun vielä pari muutakin tämän päivän ilahduttajista;

IMG_0249.jpgIMG_0254.jpg

Niihin kuuluu mm: Divaanin uusin joulunumero- paksusta, ylellisestä paperista koostuvalla suklaaekstralla!

Kauppojen lehtihyllyt tyhjenee joulun erikoislehdistä, joita meikäläiseltä ei vielä löytyisi. Samoin tyhjenee edellämainitun kukkaro... No, ne Divaanin suklaakonvehtireseptit sopinee tyhjätaskuisemmallekin. Itse tehdyt joululahjathan ne on kaikkein ihanimpia(lompakko- ystävällisiä)?

IMG_9723.jpg

Sitten on vielä tuo valo... Tai siis sen puute. Tuo valokuviini seisahtanut pimeys on kovin sankkaa, synkkää ja suojaavaa- ja, ihme kyllä, rakastan sitä!

Ja Tuulenpesän Paperiharakalta lainattu paita. Rakastan noita Paisley- kuvioituja kauluksia ja systerin tyyliä muutenkin.

IMG_0211.jpg

IMG_0256.jpg