Viime kuukaudet blogissa olen seurannut kevään etenemistä kesäksi, raportoinut milloin pajunkissojen, milloin Auringon, tai hiirenkorvien tulosta, koonnut kesätekemislistaani ja haaveillut... Sunnuntaina sain sitten todeta, että nyt se on tullut: Kesä - sekä kesäsateet, tuomenkukat ja jäätelöauton mainoslehtiset!

Hämmentää... Voiko mikään olla lamaannuttavampaa, kuin odotusten täyttyminen? Nyt olisi oikeasti aika, the time; nuuhkia niitä tuomia, kirjoittaa kalenteriin sen jäätelöauton saapumisajat, kastua kesäsateessa, pestä hiukset sadevesisaavissa ja toteuttaa kaikki unelmansa! Minä olen kuitenkin niin pöllämystynyt, etten tiedä, mistä aloitta, tai, mitä ees kirjoittaa tänne. Koko alkuviikko on mennyt yrittäessäni tajuta jotain, päätä nollatessa ja pällistellessä.

Kaiken ihmettelyn sivulla saavutus on jo, että olen ehtinyt käymään kirjastossa ja muutaman kerran järvessä, korkannut paljasjalkakauteni ja nuuhkaissut pelargoniaa K Marketin kulmaan nousseella kukkakojulla. Riitäkköön se ja tämä sekalainen artikkeli toistaiseksi... Onhan kesä! Toistaiseksi jätän teidät tunnelmoimaan muutaman valokuvan pariin, suosittelen tutustumaan Anna Gavaldaan, sekä Punnitse&säästän suklaaomenarenkaisiin ja leijuskelen ihanissa unelmakuvissani vielä hetken ennen toteuttamishankkeita! Ei kiirettä...  ;)

IMG_0610.jpg

Rentoa jatkoa teillekin: Paljon ihmeteltävää, suvisateen ropinaa ja kesäpokkareita!

IMG_1119.jpg

IMG_0614.jpg

IMG_0647.jpg

IMG_0526.jpg

IMG_0947.jpg

IMG_0954.jpg

IMG_0909.jpg

Tarkennan tuota piirroksen tekstiä: Spring is gone! :)

IMG_0900.jpg