Kadunkulmassa partaansa kasvattava pummi- pappa, faunin lailla soittava huilisti- tyttö tai voimakiviä ja pakuriteetä toripöydälle levittelevä mies sängen ja army- huivin takana?

Eikö joku heistä voisi olla Tullintorille visiitille piipahtanut velho tai maagikko Keskimaasta? Tylypahkasta? Okametsästä?

Voisiko tuo ohi pyyhältävä poika osata reittiä Rivendeliin? Parempi ehkä istahtaa kahvilannurkkaan raakakakulle, kuin lähteä seuraamaan... Kuitenkin... Siltä varalta, että vastaan sattuisi kulkemaan valeasuinen velho, on parasta olla jokin merkki. Luulisi kohdalle sattuvan lajitoverin tunnistavan klaanilaisensa tällä kangaskassilla! ;)

IMG_7726-normal.jpg

Ja, jottei yksikään toinen hobitti, saati peräti haltija, tonttuilija tai örkki kulkisi tietämättään seikkailun ohi, laitan tähän vielä yksinkertaisen kuvasarjan kangaskassini synnystä. Tietenkin voit kirjoittaa/ piirtää siihen jotain ihan muuta edustaaksesi omaa lajiasi ja tyyliäsi tai vain näyttääksesi tyylikkäältä!

IMG_7702-normal.jpg

Ostin tuon luonnonvalkoisen kangaskassin ja tussin ( Ja tietty pari arkkia suklaan ja punaviinin sävyistä koristepaperia, kiiltsuja...) Ideaparkin Sinelli- askarteluliikeestä. Sen paperiarkkeja, glitter- juttuja ja muuta kivaa pursuavien hyllyjen väliin on pakko tehdä uusintakäynti!!

IMG_7704-normal.jpgIMG_7715-normal.jpgIMG_7713-normal.jpgIMG_7729-normal.jpgIMG_7731-normal.jpg