Heipähei- ja hyvää viikonloppua!

Vietän edellämainittua nyt ekaa kertaa koulun alettua. Vaikka vuoden ensimmäinen, keskiviikkona käynnistynyt "työ"viikkoni jäikin vain kolmen päivän mittaiseksi, tuntuu perjantai silti ihan tervetulleelta!

Viikonloppufiilikseni vireytyy viimeistään, kun saan kaivautua peiton alle tuojottamaan Game of thronesia... Muutama jakso raakaa valtapeliä keskiaikaisessa fantasiamaailmassa lohikäärmeiden ja sadistikunkkujen keskellä, sekä ruudun hohteesssa nakerrettu riisisuklaa patukka, niin olen taas mukavan matkan päässä arjesta!

Pakko on kumminkin myöntää itselleen, ettei paksukaan DVD- boxi, saati perjantai- illan pikkutunnit riitä ikuisesti... Paras siis keksiä jotain mukavaa siihen tosielämän arkeenkin, muutta hiiren- ja arjenharmaa vaikka Thranduilinin viitan, tai Lothlorienin lehtipuiden sävyiseksi.

Lyhyeksi jääneellä viime viikolla innostuin esim. kääntämään paitani väärin päin... Kyse ei ole taikatempusta haltiaväkeä vastaan(vanhankansan mukaan toimii). Jättineuleen V- kauluksen pyöräyttäminen selkäpuolelle piristää pukeutumista ilman, että täytyy välttämättä ostaa mitään uutta- ja mahdollistaa hienostuneen paljastelun ilman herutusta...

IMG_5172.jpg

IMG_5182.jpg

IMG_5189.jpg

Hieman nurinkurselta tuntuu myös tämän English tea shopin jouluteen litkiminen vielä loppiaisen jälkeen. Joululahjapaketista paljastuuneeseen Cristmas collection- jättipakkaukseen sisältynyt "Cristmas punch, joulupunssi"- tee kuimminkin on niin hyvää, ettei siitä malta vielä irti päästää! Palakoon kuusi takassa ja pölyttykööt sen pallot vintissä! Aion uuttaa teeni "joulupunssin" tuoksuisista pusseista vielä, kun niistä makua irtoaa!!

IMG_4887.jpg

 

IMG_4881.jpg

Pitäkääpä mukava viikonloppu, kääntäkää jotain väärinpäin ja tehkää päinvastoin! Meidät on ehkä kiskottu lohikäärmeidemme selistä arjen tasolle, mutta älkääpä kumminkaan hukkuko harmaaseen höttöön! Vetäkää sen sijaan se kultasuomuinen loharinne mukaanne!!