Heipä hei! :)

Saavuin juuri eilis - iltana kotiin kesäreissulta Helsingistä. Maailmantomujen lisäksi mukaan matkalta tarttui myös tämä tuoksuva pikku paperipussi...

IMG_1547.jpg

Nysäkkä on peräisin ekokosmetiikkaa myyvästä Lushista, kauneus- ja puhtaushifistelijöiden karkkikaupasta, jonka tuoksu (valehtelematta!) ylettää metrien päähän asematunnelin seinustalta. Oli vähällä, etten raahannut koko liikettä mukaani kaikkien niiden aromien humalluttamana! Ihanasti nimettyjen shampoopurkkien, paperitaskuihin kerättävien kylpypommien ja karramellien tapaan myytävien irtotuotteiden joukusta oli vaikea valita vain muutama helmi kotiin nuuskittaviksi.

Päädyin lopulta ulkomuodoltaan melko vaatimattomaan, mutta tuoksultaan sitäkin herkullisempaan Yuzy&cocoa -suihksaippuapalleroon ja pieneen purnukkaan Sweetie pie - nimistä, koostumukseltaan varsin eksoottista "suihku jellyä". Ominaistuoksuni siis tulee olemaan aika syötävä seuraavaan Stadin reisuun saakka... Ehkä sen jälkeen vuorossa onkin persilja-vihreätee, tai kirsikankukat? Vaikkei näillä ihan koko maailmaa saisikaan pelastettua, niin oman päivänsä ainakin.

IMG_1535.jpg

IMG_1545.jpg

Hyvää juhannuksen viettoa! Riittäköön juhlissanne naurua ja iloa ujon Auringonkin edestä! ;)

P.S: Ei niin kovin lämpimän kelin lisäksi ennustettavissa on myös Juhannus - my dai, jota kannattaa tulla vilkuilemaan juhlahumujen hälvettyä!