Edellisessä postauksessa esille tullut Pärnu-reissu poiki satoa, paitsi valokuvien, myös vaatteiden ja kosmetiikan saralla. :) Matkalle osunut kolea keli innoitti ostamaan pilkuilla ja puukahvalla varustetun sateenvarjon. Nämä hyödylliset kapistukset ovat toimineet vakkariasusteenani kesäkuisten sateiden takia. Varjon lisäksi matkassa mukaani tarttuivat myös Newyorkerin boyfriend- malliset farkut ja minulle tuntemattomasta, mieleeni muistumattomasta putiikista löytynyt puolihihainen neule.

IMG_3661-normal.jpg

Kengät olen ostanut jo aiemmin tässä kuussa Stockmannilta. Pärnun pikkukujilla minua hyvin palvelleina nekin pääsevät mukaan kuviin.

IMG_3678-normal.jpgIMG_3689-normal.jpgIMG_3845-normal.jpg

Kaakaovoihuulirasva, mintun ja inkiväärin makuinen Marvis- hammastahna, pakon edessä ostettu peitepuikko, The perfect eyebrows- setti ja paikallisesta K- marketista, Selveristä löytynyt suklaa- kirsikka-vartalovoide tarttuivat mukaan vaatteiden ja sateensuojan muassa.

IMG_3709-normal.jpg

IMG_3711-normal.jpg

IMG_3710-normal.jpg

IMG_3708-normal.jpg

IMG_3695-normal.jpg

Nuo Pärnu- esitteen päällä lepäävät Ananaskarkit olivat ällöttävän makeita keksisuklaita hedelmähillolla. Löysin konvehdit irtokarkkihyllyltä ja ihastuin niiden pirtsakoihin kuoriin. Onneksi epäilinkin kauniin ulkokuoren olevan vain "silkkoa sisältä" ja kauhaisin niitä mukaani vain nuo kaksi.