Kun maailma on julma, kun lempikirja, bussin ikkunasta ohi kiitävät maisemat tai ees kanssamatkustajien keskustelunpätkät eivät jaksa kiinnosta, kun mielesi tekee vain muuttaa tiskikaappiin kuuntelemaan gospelia (erittäin vakavaa) ja sulkea silmäsi... Tee se. Käperry pimeimpään soppeen, peiton alle, bussin peräpenkille tai vaikka tiskikaappiin,  soita Juha Tapiota, sulje silmäsi ja jätä se (ajoittain) julma maailma. 

Unelmointi on ihanaa, mielikuvitusta kehittävää, inspiroivaa akkujen latausta. Yhdistetty meditaatio, machajauhe ja saunajooga. Yhtenä iltana, keskellä viikkoa paneuduin haavemaailmoihin oikein kunnolla. Aloin suunnitella mielessäni omaa, "täydellistä" päivääni. Otin sen jopa niin tosissani, että kirjoitin haaveeni paperille. Täydellinen päivä... Eihän sellaista oikeasti ole olemassa. Päivääni listaamani suklaa- kokovartalohieronta ei taida olla ihan heti saatavilla. 

Onneksi haaveilun kanssa ei ole mitään tekemistä haaveiden TOTEUTTAMISELLA. Ei siis paineita. 

Unelmapäivääni kumminkin sisältyi myös paljon elementtejä, joista vähän vaivaa näkemällä saan nauttia tosielämässäkin. Näihin vähän maallisempiin iloihini kuuluivat mm: Hyvä ruoka, aamukahvi soijamaidolla ( ja santsikuppi), rennot mutta tyylikkäät vaatteet, urheilu ja sauna. Ei unelmia siis tarvitse kokonaan haudata. Kokotäykkäri päivä on yhtä todellinen, kuin barbien sääret mutta täydellisiä hetkiä voi hankkia pieninkin teoin. Itse avitan sen ajoittain julman maailman ruhjoman ruhoni hetkeksi turvaan, arjen yläpuolelle sijoittamalla vaikka pari euroa lempi soijamaitooni ( jääkaappihamsteri myös merkkaa tölkkinsä pienellä tarralapulla varmistaakseen aamuhetkensä onnistumisen), sipaisemalla vähän poskipunaa nassuun, lösähtämällä saunan lauteille, koristamalla wokkini muutamalla tuoreella korianterinoksalla, tms... 

Tehkää sekin!

IMG_6153-normal.jpg

Soijamaitoo on...

IMG_6150-normal.jpg

IMG_6045-normal.jpg

Avokadoo ja kaunis kattaus... On...

IMG_6131-normal.jpg

Ja jotain turhaa...

IMG_5474-normal.jpgIMG_5488-normal.jpg

...  Rennot kuteet...

IMG_6161-normal.jpg

Ja Perjantai Pepsit!! <3<3

Luksusta, sanon minä!! ;)