Tämäkin päivä on kulunut eilisen tavoin itseäni parannellessa. Olen rakentanut huoneeni nurkkaan vilttiteltan suojautuakseni olotilaani nähden sopimattoman kirkkaalta kevätpäivältä, kuluttanut Activia- jugurttia ja Netflixiä, sekä lukenut systerin kortilla pummittua kirjalöytöa(josta ehkä myöhemmin lisää...).

Toisin kuin minä, kipuinen maahinen, maljakon koivunoksat ovat vain innostuneet lisääntyneestä valosta, taitavat tietää, että on maaliskuun eka päivä... Ne ovat luopuneet siitä riisutusta eleganssista, jota "Kuukauden kivoissa" osoittivat, ja alkaneet vähän höpsöiksi luomalla varsiinsa pieniä silmuja. Kovin vaatimattomiltahan nuo kuvissa näyttävät, mutta kyllä ne silti ovat varovainen lupaus hiirenkorvista, kenties kaalimadon värisistä lehdistäkin? :) Ei tässä voi enää itsekään shaalikaton alla, tuolin selkänojan ja kirjoituspöydän välissä mököttää. Kasvi mokomien innostus tarttuu! 

IMG_7381.jpg

Aurinko syleilee

jääpuikot kyyneliin, saa kevättalven itkemään ilosta

tulvapuroina kaarnalaivojen kylpeä.

Pirkka- tulppaanit aukeavat vielä ennen kuolemaa, venyttävät vihreitä kaulojaan, tuoksuvat maaliskuuhun makeaa kesää.

 

IMG_7379.jpg

Arkistojen kätköistä löytyi yllä olevan runon lisäksi vielä kuvia viimekuulta. Eiköhän olisi aika julkaista ihan muutama, uuden kuun aluksi, kun risukimppunikin on sen jo tervetulleeksi toivottanut!

 

IMG_6883.jpg

IMG_6697.jpg

IMG_6730.jpg

IMG_6984.jpg

IMG_6944.jpg