Joka kuussa tulee aina luettua, kuunneltua, ostettua,syötyä,juotua, tai mietittyä jotain kivaa, jonka ihanuuden haluaisi jakaa koko maailmalle(okei, kaikille Taygaten lukijoille riittää),mutta kyseinen asia ei kuitenkaan kaikessa ilahduttavaisuudessaan tunnu riittävän yksin postauksen aiheeksi, niimpä ajattelin tehä joka kuussa yhden postauksen, johon oon koonnu kuukauteni ilon aiheet. :)

tumblr_mrzmxzjZrB1s42umeo1_1280-normal.j

IMG_5969-normal.jpg

Ootte varmaan huomanneet, että näitä pastellin sävysiä jättitakkeja on näkynyt niin catwalkeilla tepastelevien mallien, tyyli-ikoniene ja muoti bloggareittenkin yllä. Muotimaailman keskuudessa herkkutakit rokkaa, mutta jakaa varmaan myös paljon mielipiteitä.Joku näkee takin ehkä tyylittömänä barbababapukuna, minä ihanana hattara pilvenä, johon turvautua laiskana päivänä.Tällanen mulle! <3<3 (eka kuva on ongittu jostain netistä ja toinen on mun leikekirjan sivu, jolle oon yrittäny luonnostella takkiin sopivaa tyyliä)

 

DownloadedFile-3-normal.jpg              DownloadedFile-4-normal.jpg

Samaltahan nää varmaan maistuu, kun normi kokis, mutta hassu ajatella, että nykyään kokistakin voi juoda "tyylillä".Ja oishan noi Jean Paul Gaultierin, Marc Jacobsin ja Karl Lagerfeldin suunnittelemat pullot aika makeita hyllyllä muun kokoelman keskellä ...Mistähän näitä saa? Onkohan musta nyt tulossa sellanen "muodin orja",kun kokiskin pitäis saada juoda design-pullosta..?

Tä kirja on saattanu näkyy täällä ennenkin.Sain sen jo viime jouluna, mutta selailen sitä ympäri vuoden.Kirjaan on koottu mm koosteita suosittujen muotibloggareitten blogeista.En aijo noudattaa apaattisesti kirjan joka lausetta siitä, kuinka monet "siistit farkut", tai "ryhdikäs neulepusero" kunnon peruspuvusto sisältää, mutta tätä on hauska selailla ja ihanista kuvista saa inspiraatioo. ,)

IMG_5973-normal.jpg

IMG_5930-normal.jpg