Hei! Tuo viime viikon vähäinen postausmäärä kielii - taas kerran- kiireistä... Ne pikku perkeleet on kuitenkin -Onni onnettomuudessa- tulleet säntäilyn ja itsesäälittelyn ohella ehkä opettaneeksi mulle vähän jotakin.

En nyt tarkoita, että joku olisi yhtäkkiä lahjoittanut minulle ajankäytön hallitsevat, paniikkivapaat aivot, käsikalenterin ja selkärankaa... Ei, ei ja ei... Yllätän itseni vieläkin viimetinkaan jätettyjen kouluprojektien kimpusta ja teen läksyt yhä suurimmilta osin bussissa, kynä korvan takana.

Voisin kuitekin sanoa oppineeni inhoilta kiireiltä pari nasevaa selviytymiskikkaa, muutaman siistin taistelumoovin. 

IMG_6300.jpg

 Sensei Aika on opettanut uhraamaan yhden vapaa- aamun, keittämään pannullisen juuri oman makusi vahvuista kahvia, ja kohtaamaan rästityöt heti herättyä. Ainakin omalla kohdallani on huomattavasti kannattavampaa tuhlata työskentelyyn päivän pimeät tunnit, kuin kultaakin kalliimpi, lyhyt hetki Aurongon näyttäytyessä. Raskain työ on tekemätön! Hommien paino lisääntyy lykkääntymisen mukana!

IMG_6301.jpg

Lauantai- aamun sarastuksen lisäksi olen - Täysin ajankäyttöön liittymättömästi- uhrannut myös sievoisen summan tähän Wayne´s coffeen rapisevassa paperipussissa kotiin kiikutettuun luomu- mustikkamuffiniin... Olkoonkin tyyristä huvia, mutta hurjan hyvää! Joskus taikina maistuu parhaalta, kun siihen ei ole tarvinnut itse sotkea käsiä! <3

Töiden pakkautuessa ja Auringon piiloleikin venähdettyä, toivon teille kaikkea hyvää! Muuttakoon sydämiinne pieni Tuutikki kramofonia soittelemaan, ja koteihinne monta näkymätöntä päästäistä(Selitys löytynee "Muumipeikko ja taikatalvi"- kirjasta), löytyköön taskujenne pohjalta aina vähän ylimääräistä chai- latteen waynes coffeessa, ja laukustanne täydellisen tuoksuinen huulirasva, sellainen, jonka ansiosta kuljette nenä kiinni ylähuulessa! Ai niin, ja taiteilkoon joku kiva barista sydämen siihen latteenne!

IMG_6303.jpg

IMG_5854.jpg

IMG_6224.jpg