Niinkuin tämän viikon pieni postausväli ja lattiallani avoinaisena retkottava matkalaukku kertovat, en viettänyt edellämainittua kotinurkissa... Jätin hetkeksi takapihan pellot, pöytäkoneen sekä vakiokahvikuppini ja suuntasin TET- harjoitteluun Tampereen vilskeeseen, Sokoksen neljännen kerroksen kahvilaan.

Sen purkamista odottavan matkalaukun raahasin säilytykseen mummulan nurkkaan. Aamuisin tuossa nurkassa kykkiessäni ja matkatavaroistani sopivaa asukokonaisuutta etsiessäni tajusin, että noissa olosuhteissa se on melkoisen helppoa.

Eihän parin päivän matkalle viitsi koko vaatekaappia raahata, joten laukkua tonkiessa käteen osuu pakostakin vain  tarkkaan valittuja lempparivaatteita, niitä vaatekaappini ruttuisten kerrosten päällimmäisinä lojuvia suosikkeja. Matkalaukkuminää voisi siis mielestäni kutsua "unelmaminäksi"... Ei ehkä joka saralla mutta pukeutumisratkaisuja koskien.

IMG_0067.jpg

Unelmaminän laukusta ei löydy säilytykseen vahingossa jääneitä röllöjä, keskeneräisiä tuunaustöitä tai uudenvuoden kaappiraivauksen ohittaneita loisvaatteita. Mukaan matkalle on viikattu vain lempparirievut ja niiden sävyihin mätsäävät sukat. Niinhän se kapselikaappi toimii...

Viimeviikon kapselikaappini koostui suurilta osin kauluspaidoista: ruudullisista, löysästä kirpparilöydöksestä ja miestenmallisesta (Tuo kauluspaita ei ole huolettoman poikaystävän jäljiltä päälle vedetty söpistelyasu, vaan pikkuveljeni kaapistosta pihistetty yksilö :( ).

Niiden kylkeen matkalle viikattiin myös jokunen muhkea neule, liian monet sinisävyiset boyfriendit ja jättiläismäinen villahuivi (sekin kirpparilöytö)... 

Vaivattomuudenkaipuuni vaateasioissa yhdistettynä matkalaukkuni täyttäneisiin melko "asiallisiin" ja "klassisiin" vaatteisiin sekä ripeisiin lähtöihin luovat yhdessä huolettoman tyylin. Parhaimmillaan unelmaminäni laukusta päälle vetäisty asukokonaisuus tuo mieleeni vapaalle heittäytyneen bisnesnaisen(Jätetään ne Sokosen logolla varustetussa, telttamaisessa T- paidassa vietetyt hetket huomiotta). Huolittelu ja kynsilakka lähti, kauluspaidat ja nahkanilkkurit jäi...

IMG_0070.jpg

Uusin hankintani on kirpputorin sijaan H&M:ältä ostettu karvaneule. Pehmeä "karhun hali"- paita luo mukavan kontrastin kirpeään päivään ja nahkakuvioisiin legginseihin. Samaan tapaan, kuin ylimääräinen kokonumero pehmittää silittämättömän kauluspaidan. ;)

IMG_0103.jpg

IMG_9848.jpg

IMG_9907.jpg

IMG_9525.jpg

Suosittelen paljon puhutun "unelmaminän" rooliin karkaamista ees viikon tai lomamatkan ajaksi ja tyylin arkeenkin pikuhiljaista hivuttamista!

Toiseksi suosittelen vielä pyörähdystä tuolla Sokoksen kahviossa. Jouluvalot neljännen kerroksen laajoihin ikkunoihin on nimittäin nyt ripustettu. Ajoittainen itsensä katutasosta hieman liian kalliseen kahvilaan ylentäminen on mielenterveydelle hyvin tarpeellista. Sieltä ylhäältä, sinisenä hehkuvien valojen takaa Hämeenkatu, Suomen toiseksi suurin kaupunki ja omat ongelmat näyttävät yllättävän pieniltä ja kaukaisilta... Ja ihmiset pikku- sotilailta. <3