Joulukuu on vilissyt ohi yllättävän nopeasti... Jopa niin nopeasti, että pari luukkua on jäänyt postaamatta(Lue lisää 14 päivän artikkelista). :O

Postaamatta on jäänyt myös hiukan inspiraatiota ja ikuiseksi ikuistettua puuterilunta. Eilistä kuvakoostetta varten koneeni arkistoissa seikkaillessani löysin nimittäin pari kivaa vinkkiä yli puoliväliin ennättäneeltä kuukaudelta. 

Nyt olisi taas aika jakaa noitten pikkujuttujen mulle tuomaa inspiä ja iloa maailmalle, tai ainakin nyt lukiakunnalle! ;)

1. Vasemman puoleinen noista kirpprikynsilakoista on tuonut Taygateen vähän blingiä jo viime viikolla. Tuon havunvihreän lakan kylkeen oli ostettava vielä joulupallon punainen miniputeli. Molemmat sopivat mainiosti systerini joulukalenteriin. Sopivatpa myös jouluisempaan Starbucksiin vaihtuneeseen meikkisivellintelineeseen, sekä pikkujoulujuhliin!

IMG_2578.jpg

IMG_2579.jpg

IMG_2581.jpg

2. Taateleista, pähkinöistä ja hedelmistä blendatut ja yhteen kosteahkoksi harkoksi klöntätyt Bare bar- raakapatukat vievät rusehtavasta ulkokuoresta huolimatta kielen- ja nälän mennessään! Lemppareihini kuuluvat tämä uusin kokeiluni: vaniljainen "red berries", raakakaakao- appelsiini, sekä jouluiset leipomukset mieleen tuova omena- kaneli... 

IMG_2872.jpgIMG_2866.jpg

3. Vikana vielä sitä edellä lupaamaani puuterilunta, sekä lauantainen asuni. Olen innostunut helmoista viime aikoina, ja luulen päässeeni jo aika lähelle "mekkoihmistä"... Hulmuhelmat saavat oloni aina vähän laitetumman tuntuiseksi. Niihin myös esim. huulipunan, tai eri korujen yhdistäminen tuntuu helpommalta, kuin lökäreihin! ;)

IMG_2740.jpg

Kiitos vielä taivaalle, jonka antama lumiryöppy inspiroi tuohon lumihiutalein kuvioituun mekkoon pujahtamaan, Paperiharakalle kuvaamisesta ja kyseisen mekon lahjoittamisesta, sekä mummulle villahuivilainasta! ;)

IMG_2730.jpg