Tarkoitan otsikolla, että yleensä kosmetiikasta, ruoasta ja vaikka mistä suostutaan maksmaan huomattavasti enmmän, jos tuotteen pakkaus ja ulkonäkö ovat kohdillaan. Laadustakin voidaan tinkiä, kun on ulkonäöstä kyse, tai sitten ollaan valmiita maksamaan maltaita juuri sen tietyn merkin kauniin voidepurkin saamiseksi. Itse tunnen altistuvani estetiikan voimalle ehkä häveliäänkin usein. En tiedä tarkoittaako se, että olen esteetikko, tyhmä, vai turhamainen. Ehkä kaikkia? Onneksi monella muullakin ihmisellä tuntuu olevan sama tarve kauneuden haalimiseen. En ole yksin, eikä käyttäytymiseni taida olla ees harvinaista. Toisaalta se on lohdullista, toisaalta jotenkin surullista. Olisin halunnut ajatella olevani ainoa laatuani asian suhteen... :(

IMG_8128-normal.jpg

Sain ystävältäni viime jouluna tämän saippuan. Sen kauniin pakkauksen lisäksi siinä kiehtoo tieto siitä, että se sisältää vihreää teetä.

IMG_8120-normal.jpg

En juuri koskaan osta merkkituotteita, vaan tyydyn ripsiväreissäkin yleensä Seppälän perältä löytyneisiin ale- tuotteisiin. Tämän Lancomen ripsivärin kuitenkin ostin, kun pakkaus oli niin hauska-ja olihan tuo vielä alennuksessakin. :)

IMG_8107-normal.jpg

IMG_8134-normal.jpg

DownloadedFile-4-normal.jpg    DownloadedFile-3-normal.jpgDownloadedFile-5-normal.jpg

Marc Jacobsin hajuvesipullot ovat toinen toistaan värikkäämpiä, makeampia ja houkuttelevampia.Toden näköisesti ainakin puolet  tuoksun hinnasta maksaisin ihan vaan kauniin putelin puolesta. En käytä itse paljon hajuvesiä, mutta kyllä tuo hyllyn päälle sopisi. ;)