IMG_5840.jpg

Pian koittaa helmikuun, ja samalla kait koko talven väistyminen kevätkuukausien ja Auringon tieltä. Maaliskuu yllättää minut aina tulollaan -airueenaan toimivasta Aulikista huolimatta. Nytkö se kevät jo on? No, ainakin se on hyvää vauhtia matkalla... Siksipä nyt olisi jälleen kuukausittaisen "kuukauden kivat"- postauksen aika! Tässä siis omat löytöni ja lempparituotteeni kuluneilta neljältä viikolta:

1. Nuo yläkuvaan levitellyt putelit ja tuubit ovat itseasiassa kertyneet hyllyilleni vähän laajemmalla, kuin vain kuukauden ajanjaksolla. Taitavat olla suurin osa oikeastaan joululahjoja. Kelpuutan mandalakuvioin koristellut karitevoituubin- ja kiekon kuitenkin helmikuun kosmetiikkalemppareihin ilomielin. Juuri tähän aikaanhan noita niin käsiin, kantapohjin, kuin huuliinkin sopivia rasvoja tarvitaan!

Pohjantähden himmeässä loisteessa talven ajan vaeltaneista Suomalaisista monet ovat varmaan -paitsi kuivaihoisia- myös kovin kalpoisia. Silläpä tuo Ecotoolsin poskipunasutikin ansaitsee paikkansa artikkelissa. Parempi laatuiseen huiskuun en ole ennen törmännyt(no, aiemmat kokemuksen on hankittu HM:n aleista...)! Kaiken lisäksi väittävät tuon bambuvartisen kapineen vielä olevan ekologinen ratkaisu kosmetiikkavälineiden saralla!

 

IMG_6927.jpg

IMG_6920.jpg

2. Kuukauden ruokajutuissa jouduin pohtimaan suosikkiani hieman, mutta lopulta talven sosekeittojen ja kasvimuhennosten ohi kiilasi, mikäs muukaan, kuin suklaa...

Bumbergin sokeriton suklaa saattaa laittaa miettimään, onko tuommoinen kikkailukarkki suklaata ollenkaan. Kun unohdat epäluulot ja pyyhit kieleltäsi sen viimeisimmän rasvattoman-gluteenittoman-maidottoman-vegaanisen-sportti-raaka-karppisuklaakokeilun jälkimaun, saattaa tämä suloisesti raidoitettu 50 gramman levy kuitenkin yllättää iloisesti.

Se tarjoaa vähän "viattomamman" herkkuhetken namihammasta kolottaessa-  kumminkaan sokerisuklaan tavoin kovertamatta. Henkilökohtaisesti pidän myös suklaasta voimakkaana erottuvasta kaakaovoin häivähdyksestä. ;)

 

IMG_7010.jpg

IMG_7002.jpg

3. Vikana juttuna, jota olen viime kuussa fiilistellyt mainittakoot vielä risut. Tarkemmin sanottuna koivunoksat.

Ne eivät ehkä tuo pakkaspäivään samanlaista lumekevättä, kuin tulppaanit makealla tuoksullaan. Paljaudessaan ne ovat silti mielestäni ihan yhtä maljakkokelpoisia. Rujonkauniit risut ovat kimppumaailman itsensä arvokkaasti kantavia ladyja, niitä, jotka näyttävät jumalaisilta helmikuussakin, kalpeina ja ryhdikkäinä- vaikka kantapäät halki. ;)

IMG_6999.jpg