Hei taas, pitkästä aikaa! Huomaan Taygaten jääneen hiukan heitteille tämän kuun aikana. Sellaista tuppaa alkukesästä sattumaan: Velvollisuuksien unohtumista, totaalista höpsähtämistä ja heittäytymistä. Ihmiset tulevat kesäkuuksi itsekseen, muuttuvat tuon salamatkustajien ja teinityttöjen sielunsisaren, kikattavan kesäkuun kaltaisiksi. Se tartuttaa sadepisaroita tihkuvan naurunsa vähän kaikkiin, pistää ihmiset kiljumaan kuikan lailla järvenselälle ja unohtamaan kengät kotiin, vuoroin kiukuttelee ja paiskoo salamoita ja vuoroin kehrää heinäsirkkojen sirityksen tahtiin ja kietoo pikkusormensa ympärille.

Sitä siis syytän, kesäkuuta, suvea. Luulen kuitenkin, ettei postailuni hirveän tiheää edes lumpeiden, varhaisomenien ja elokuunkaan saavuttua ole. En halua ottaa paineita lomallani. Muutaman kerran viikossa voi olla syytä tulla vilkaisemaan, olenko kuhertelultani lomapäivien kanssa ehitnyt julkaisemaan mitään uutta, mutta samanlaista tahtia, kuin arkena ei kannata odottaa. Ei ehdi. Liian moni seikkailu, ystävä ja auringonlasku, jota ei tänne pysty kuvailemaan odottaa!

IMG_1164.jpg

Tuolta edellä mainitulta kuukaudeltamme voisin kuitenkin niiltä kaikilta kiireiltä nyt ehtiessäin vielä mainita muutaman "kuukauden kivan". 

1. Avokado raaka-aineena leivonnassa - tässä tapauksessa näissä jauhottomissa, tummasuklaahippuja kuhisevissa muffineissa, jotka siskoni teki. Koska itse olen osallistunut vain ihanuuksien eliminoimiseen, enkä tekemiseen, en vielä voi niistä reseptiä jakaa. Vannon kuitenkin vielä kaivavani sen esiin systeristä! 

IMG_1160.jpg

IMG_1165.jpg

IMG_0910.jpg

2. Silmälasit - siis ihan vaan turhmaisesti koristeina, ilman vahvuuksiakin. Omat sirosankaiset ja hivenen pyöreät rillini puen, kun haluan asuuni pienen boheemin vintage-twistin - tai vain nauraa aina kuvajaiseni heijastavan näyteikkunan ohi kulkiessani.

IMG_2099.jpg

IMG_2107.jpg

IMG_1234.jpg

IMG_1410.jpg

3. No, sitten olisi vielä Lidlin baby banaanit, omenankukat ja auringonlaskut, mutta niitä ei varmaan tarvitsisi ees erikseen mainita...

IMG_2004.jpg

IMG_2141.jpg

 

Ihanaa, hullua, villiä ja rentoa jatkoa! <3 Toittavasti pieni katkoiluni ei ole sammuttanut lukuinnoanne! ;)