DSCN1765-normal.jpg


DSCN2023-normal.jpg

 Muiden discoillessa koemme parhaaksi vetäytä rauhassa Country coffee-kahvilan pastellinsinisien seinien sisään. Jos heittäydymme tällaisiksi jo kahdeksannella luokalla, niin ensi vuodelta voi odotta vähintäänkin paplareita ja posliininmaalausta... :)

DSCN1935-normal.jpg

Sisustuksen lisäksi pastellivärit näyttävät mainioilta myös ystävnpäivämuffinien kreemissä. Pastellinliilaa, ilmavaa höttöä... Mikä voisi olla ihanampaa?

DSCN1914-normal.jpg

DSCN0379-normal.jpg

DSCN1932-normal.jpg

DSCN0764-normal.jpg

Jos tuntisit jonkun, jonka kanssa näytätte (melkein) täsmälleen samanlaisilta, voisitko poseerata hänen kanssaan muuten, kuin irvistellen, tai naurettavan vakavina tuijotellen? Minä en. ;)

DSCN0387-normal.jpg

Tunsimme itsemme niin tyylikkäiksi pyjämähousuissamme ja huopatakeissamme, että oli pakko ikuistaa tilanne.

DSCN1999-normal.jpg

DSCN1947-normal.jpg


Mitä ystävissäni arvostan? Tuohon kysymykseen on melko vaikea vastata yhdellä lauseella, mutta vastauksia kyllä löytyy. On vaan niin ihana tietää, että on joku, joka nauraa kanssani, joskus jopa ymmärtää vitsini, joku jolta voin pummata purkkaa ja kurkkupastilleja. On joku, joka hätätapauksessa jopa antaa minun kopsata ne unohtuneet fysiikanläksyt, vaikkei pitäisikään sitä moraalisesti oikeana, joku jonka käsiin voin piirtää samanlaisen tussitatskan kuin omiini ja joka piirtää vastedes minulle. On ihanaa tietää, että jos kesken koulupäivän iskee halipula, aina löytyy joku, jota rutistaa, jolle voin kertoa huolia, tai paljastaa heikkouteni, jolle voin pitää paikkaa bussissa, tai lähettää kirjeen, joku jonka kanssa voi kehitellä oudon nyrkkitervehdyksen ja jota voi aina välillä kesken matikantunnin hämmentää flirtillä kulmakarvan kohotuksella. :)

Näistä kuvista puuttuu todellakin monta henkilöa, jotka olisin halunnut mukaan tähän ystävänpäivävuodatukseeni, mutta toittavasti tunnistitte itsenne lopputekstistä! <3