Heipähei, ja mukavaa sunnuntai- iltaa!

Mulla olisi hiukan ilmoitusluontoista asiaa. Tämä mettäläinen on nimittäin vihdoin uskaltautunut luomaan insta- tilin!

Ilman minkäänlaista instaetiketin tuntemusta, tai hajua asiallisesta kuvamäärästä per viikko päivittelen tiliäni oikein reippaasti ja innoissani. Olihan sitä täälläkin joku ehtinyt kysäistä...

IMG_6139.jpg

Pinnallinen ihminen en toivoakseni ole, mutta visuulinen kyllä- oikea kauneusnarkkari! Siksipä olenkin niin Innoissani tästä uudesta ulottuvuudesta, Instagramista. Sehän on täynnä kauneutta.  Siistiä, kuinka sivu toimii niin virtuaalisena taidegalleriana, keittokirjana, kuin eräänlaisena ilmoituspalstanakin! Mainio innoittaja katsoa omaakin elämää vähän pinkimmän sävyisten lasien takaa!

IMG_6162.jpg

Sen verran vanhanaikainen vielä olen, etten saa linkkiä aikaiseksi tänne Taygateen enne, kuin löydän jonkun sopivan uhrin apuun. Sitä odotellessa voitte halutessanne etsiä tiliäni nimellä lo linnea. Toittavasti löytyy... Ruvetkaa vaan stalkkailemaan ja seurailemaan, jos siltä tuntuu. Itseltäni ainakin löytyy aina vähän aikaa inspiroitua kauniita kuvia selaillen... ;)

P.S: Olisi toosi mukavaa, jos voisitte vähän kommata, ja jakaa omia mielipiteitänne istagramista. Kuinka usein mielestänne on ok päivittää? Laittakaa kommentteihin toki myös omat tilinne, niin mullekin löytyy selailtavaa ensi viikoksi!

IMG_6131.jpg

IMG_6133.jpg

IMG_6099.jpg

IMG_6108.jpg