Näiden parin Taygaten kannalta "hiljaisen viikon" jälkeen olen tyytyväinen, kun saan jättää viikoksi koesuman, kotikorven ja  rutiinit. Tämä metsäläinen pääsee majailemaan Tampereelle TET- viikon ajaksi! <3<3 Odotan ajanjaksoa innolla paitsi Radiokirppiksen ja sataman läheisyyden, myös "työpaikkani" suhteen. Pääsen nimittäin hyörimään ihanaan Waynescoffee- kahvilaan keskustassa. Paikka on jo tullut tutuksi monen chailaten ja croissantin äärellä. Olen bongaillut kahvilan ikkunan läpi ties kuinka monta tyylimummoa ja hipsteripoikaa, sekä seurannut kadun liikehdintää ja bussien vyörymistä ohi. Nyt minulle on luvattu näiden lähes koko seinän kattavien ihmeikkunoiden pesemisurakka (kahvikonetta en pääse käyttämään, mutta koitan näin luoda ikkunoiden pesemisestä vähän romanttisemman kuvan) . Antaudun kadun ihmisvirran ja niiden hipsteripoikienkin keskelle oikein mielelläni, vaikka ruskea, Waynescoffee- logoinen kauluspaita päällä! :)

Viikkoa varten pakkaillessa päädyin lattialle kuvailemaan matkatavaroitani ja asettelemaan niitä erilaisiin silmää miellyttäviin riveihin ja kasoihin. Mietiskelen usein, mitä laukkujen, meikkipussien ja muistikirjojen sisällöt kertovat kantajistaan. Eivät todennälöisesti kaikkea, mutta luultavasti jotakin... Sempä takia nyt on sopiva aika tehdä yksi bloggareiden klassikkopostauksista. Se ei ole "My day", tai "Päivän asu", vaan LAUKUNSISÄLTÖ! :O

IMG_1743-normal.jpg

IMG_1753-normal.jpg

Kirjavallinnoista laukkuni mahdollinen kaappaaja voi ainakin päätellä taipumukseni fantasiamaalmoihin ja romanttisiin tarinoihin karkaamiseen. Mielestäni juuri fantasiakirjoissa on tiettyä, ihanan rehtiä "veriveli" ja "yksi kaikkien, kaikki yhden puolesta"- meininkiä.

IMG_1747-normal.jpg

Laukun pohjalla ajelehtivista sokeri- ja teepakkauksista voi selvittää viimeisimmät kahvittelu- ja teenkittauspaikkani ( joita ei lähiseuduillani tosin monta ole) . Eosin huulirasvapallura kertoo addiktoitumisestani niin huulirasvaan, teehen, kuin ihan vaan kauneuteenkin. Vihreältä teeltä ja hunajalta tuoksunsa saava ihrapallo ei pyörinyt laukkuuni, koska ajattelisin sen olevan välttämätöntä huulilleni. Minun vain oli pakko saada kaunis, kirpeää hedelmäkarkkia muistuttava kapistus laukkuuni. Myöhemmin olen kyllä saanut kokea sen olevan kauniin ulkokuoren lisäksi myös laadukasta.

IMG_1756-normal.jpg

Vihkon kansi kertoo maailmanvalloitussuunnitelmistani... >:)