Keskiviikko -aamu... muttei selvästikään mikä tahansa keskiviikko- aamu. Sen kertoo jo korkealle ehtineen Auringon  valo... Vielä ei siis ole tarvinuut siirtyä "normatiivisen vuorokausirytmin" orjaksi.

Toinen merkki päivän poikkeavuudesta on selkäni takaa kantautuva hihitys, vinkuna ja jonkun innostunut selonteko viimeöisestä unestaan. 

Äänet kuuluvat kolmelle muulle tavanomaisen päivärytmin ja Aurongonnousun skipanneille. Kahdelle tyynyni varasteneelle, pörröpäiselle teinitytölle ja jalkopäähämme hipsineelle koira- neidille. Pakko hymyillä. :)

Uniini työntyneen Aurongon valon ja lomaseuran lisäksi täpötäyteen aamiaispöytään mahtui paljon hyörintää, puheensorinaa ja alati kasvava sukulaisjoukko. Tunnelmaa loi myös mukavasti uusi aamiaissuosikkini: Quinoapuuro. 

IMG_9105-normal.jpg

IMG_9101-normal.jpg

Yhteen annokseen tarvitaan 2dl vettä ja 1/2dl guinoaa. Tuossa älämölön ja tungoksen(kapea keittio ei ole hyvä asia) keskellä en saanut tarkkaa aikaa mössön haudutusajasta. Kun guinoa on lisätty kiehuvaan veteen, kannattaa sen antaa tekeytyä kannen alla varman vähintään vartti tai kunnes suurimot ovat paisuneet ja imeneet kaiken veden itseensä. Mitä enemmän aikaa, sen parempi!

Edellämainittujen lisäksi ihana aamupiristys oli myös uusi teepakkaus: Yogi- teen African roibos. Tuo täydellisen mausteinen  teemaku löytyi alakuvan sympaattisesti hymyilevästä lahjakassista.

Kummitätimme jätti lähes inkiväärin tavoin hymyllään lämmittävän lahjakassin käydessään. 

En ole varma, onko kyse kohtalosta, karmasta vai sattumasta... mutta jonkinlaisia supervoimia tai ainakin paljon ihmistuntemusta on omattava toiselle täydellisen teelaadun valitsemiseen. <3

IMG_9048-normal.jpgIMG_9099-normal.jpgIMG_8907-normal.jpgIMG_9050-normal.jpg