Puhuimme juuri siskoni kanssa postausideoiden puutteesa siitä, kuinka bloggaajan elämässä on joko oikeasti tapahduttava jotain, hänen täytyy pitää pieniäkin asioita postauksen arvoisina ja osata paisutella niistä suuria, tai hänen on itse järjestettävä itselleen aihe. Tällä kertaa valitsin jälkimmäisen.

Päätin valita kolme julkkisnaista, kuollutta, tai elävää, joita ihailen heidän tyylinsä ja asenteensa takia ja ottaa heidän pukeutumisestaan inspiraatiota omiin asuihini tällä viikolla.

Ensimmäisenä suunnannäyttäjänäni toimii Coco Chanel, jota olen täällä ennenkin fiilistellyt. En ihaile naista niinkään kuuluisan pikkumustan, tai (ainakin omasta mielestäni) maailman himottavimman laukun suunnittelusta, vaan hänen rohkeutensa takia. Hän ei välittänyt aikansa muodista, jonka mukaan naisen olisi tullut ahtautua tiukkaan korsettiin ja kermakakkumekkoon, vaan viihtyi housissa ja raitapaidassa onnistuen silti näyttämään tyylikkäältä ja teetti itselleen puvun housuineen pystyäkseen ratsastamaan kunnolla. Cocon mielestä pukeutuminen ei saanut estää naista ansaitsemasta itse leipäänsä ja käärimään hihojaan tarvittaessa. Käytännöllisyys ei kuitenkaan välttämättä tarkoita tyylittömyyttä. Onhan Chanel Ranskan menestynein muotitalo. ;)

th-normal.jpg  

IMG_9106-normal.jpg

IMG_9079-normal.jpg

IMG_9030-normal.jpg

Nyt on Ranskan ärrä ja raitapaita. Enää puuttuu Chnaelin vitosen tuoksu ympärille leijumaan! :)