IMG_1538.jpg

Mua on pari viime viikkoa vaivannut aamuisin vaatekaapin edessä seistessäni jonkinmoinen asukriisi. "Ehkä se on vain jokin kausi, tai likainen tukka..." Olen ajatellut. Kaikillahan on huonoja hetkiä. Semmoisia, joina ees luottoneule ei istu eikä mikään meikkikerros vie huomiota pois otsikkoon puhjenneesta finnistä... Tiedättehän te?

"Pinnallisuuksia. Paras vaan peittää peili lakanalla ja keskittyä johonkin muuhun!" Joku varmaan sanoisi - ja ihan viisaita halkoisikin!

Aamulla päälle sujautettu kokonaisuus, viime hetkillä ennen bussipysäkille juoksua vaihdettu paita, tai kahvihetkeltä lyhennetyt pari munuuttia ripsarin sutimiseen... Niillä on kumminkin -kieltämättä- joskus hyvinkin suuri merkitys päiväni kulkuun. On se vaan niin, että tietäessäni farkkujeni istuvan, tai roikkuvan(jos kyseessä on boyfriendit) oikealla tavalla ja tuntiessani jakaukseni kihartuneen kohdilleen, on minun helpompi seistä ryhdissä ja hymyillä. Tällöin on myös helpompi sietää nuutunut olo sekä hyväksyä sen ryhdinkin ajoittainen, ihan sallittu lysähtäminen...

IMG_1420.jpg

IMG_0404.jpg

IMG_0523.jpg

Tämän vaatekriisin aikana olen hieman kadehtinut ja haikaillut niitä legendojen pariisittaria. Niitä meikittömiä, take away kahvit kädessä katumuotiblogeissa poseeraavia parisiennejä ja ranskattaria, joista melkein jokaisella tuntuu olevan yleinen käsitys muodikkaana kansana poskisuukkoineen, Chaneleineen ja Lagerfieldeineen kaikkineen.

Kriiseilyaamuinani haluaisin todella olla vaivattoman elegantti tyttö jonkin Ranskaa hymisevää soundrackia soittavan taideleffan kohtauksesta. Usein tuulen tuuheuttamien hiusten ja kiiressä päälle jääneen silkkiyöpaidan sijaan vaivattomaan eleganssiin pyrkivä asuni liukuu kuitenkin lähemmäs pikkuveljeltä pöllättyä harmaata hupparia rispaantuneilla hioilla ja kissan kokoisella Nike- tekstillä... Yritän kuitenkin oppia... Pitänee jatkaa ranskalaisten leffojen tölläystä ja Audrey Tatou- aiheisten lehtiotsikoiden bongailua... Ehkä myös vaatekaapin perinpohjainen perkaaminen ja järjestely voisi antaa tilaa uusille asuideoille ja luovuudelle vaatevalintojen suhteen? Olenkohan jo ammentanut itseeni vähän ranskattaren rentoutta tämän lauantaibrunssilla nauttimani valmiscroissantin voitaikinasta?

IMG_1357.jpg

Näihin tunnelmiin jääden heitän lopuksi ilmoille vielä yhden joululahjatoive- vinkin: 

         Unknown-1.jpg