Siskoni lähti tänä aamuna Tampereelle pyörimään ystävänsä kanssa, isä oli töissä ja veljelläni ja äidillänikin sattui sopivasti olemaan menoa. Sain talon kokonaan itselleni. Sain sen täynnä hiljaisuutta. Sain tehdä mitä halusin, ilman päivällisaikaa, tietokonevuoroja, tai yhtäkään käskyä tulla kiinnittämään "sukkanipsut" pyykkikoriin heitettyihin sukkiin. Mitäpä minä... olin kauan puhumatta (muille, kuin itselleni), keräsin pajunkissoja, join kolme kuppia kylmennyttä kahvia, kun ei ollut muitakaan sitä juomaan ja uppouduin tunneiksi mantsan esitelmän kimppuun koneelle.

IMG_9489-normal.jpg

Leivoin "Hyvän olon herkut"- kirjasta omenaisia grahammuffineja, joita muokkailin tosin hieman hieman spelttijauhoilla ja mausteilla. Siskoni ehti auttaa minua vielä tullessaan kaupungilta. Hän pääsi tekemään likaisen työn. Raastamaan omenat.

IMG_9483-normal.jpg

IMG_9428-normal.jpg

IMG_9423-normal.jpg

IMG_9493-normal.jpg

Muffinit ja tämä paita osoittavat, ettei siskoista kannata kokonaan eroon hankkiutua. Hän oli käynyt reissullaan Radiokirppiksellä ja toi minulle tuliaisina tämän paidan. Ainakin tuntee vaatemakuni... <3

IMG_9452-normal.jpg