Kysessä on minun, Tuulenpesä-blogia pitävän siskoni ja Streetlightgalaxyn takana työskentelevän serkkumme yhteispostaus!

Jaa miksi? Koska saavuimme juuri eilen siskoni kanssa Katuvalogalaksiin piinaamaan Beccan viimeisiä hiihtispäiviä.
Näitä vierailuja on valitettavan harvoin vuoden aikana, joten odotukset olivat tietystikin korkealla: Kirsikkakokista,(jota on jo ehditty metsästellä...) hengailua kaupungin katuvaloidyllissä ja päätteeksi ruokailu hehkutetussa bliniravintolassa. Tavoitteet eivät kuulosta järin mahdottomilta, mutta tehtävä taisi silti olla liian haastavaa.
Sekoitetaanpa sumuisensateinen päivä ja kolme pöpiä teinityttöä varustettuina surkealla suuntavaistolla Helsingin katuihin... Aromikas kirsikkakokis sai vaihtua tylsään Pepsimaxiin ja eksoottinen bliniravintola kuolemanhiljaiseen Subwayhyn. Kuin vartavasten suunniteltuna loppuhuipennuksena synkälle vaelluksellemme Helsingin poikki, saimme päällemme litrakaupalla kuravettä- kiitos suojatietä ylittäneen auton.
Toisinsanoen uskomattoman hauska reissu! Vai olemmeko vain kahvihuuruissa?
Nimittäin kardemummalatte jonka streetlightgalaxy teki lämmikkeeksi, kun olimme päässeet kotiin...mmmm....kahvia.
Oliko muuta maininnan arvoista? Paljonkin, kauhuelokuvia, naurua, piirustuksia ja niskaan kihratuvia hiustupsuja, kun herää aamulla. Puoliksi suljettujen silmäluomien välistä paistavaa auringon valoa ja pitkiä tarinoita kaupungin ylle kohoavista linnuista.
Mitään minkä osaisimme selittää? Eipä juuri.

Kardemummakahvi%20249-normal.jpg

Kardemummakahvi%20254-normal.jpg

Pastellivärejä aamuharmauteen.

Kardemummakahvi%20248-normal.jpg

Kardemummakahvi%20273-normal.jpg

Kardemummakahvi%20270-normal.jpg

Kardemummakahvi%20225-normal.jpg

Kardemummakahvi%20257-normal.jpg

Paikka oli tietenkin suljettu, kun olimme viimein saaneet itsemme sinne.

Kardemummakahvi%20264-normal.jpg

Kardemummakahvi%20243-normal.jpg

Piirrustukseni ovat alkaneet valua pahasti realististen rajojen ulkopuolelle...kaulat pitenevät ja venärit venyvät päivä päivältä