Ensimmäinen maailman sota ehkä päättyi marraskuussa, ihminen saavutti Kuun pinnan heinäkuussa ja Tove Janssonin ensimmäinen Muumi- kirja julkaistiin syksyllä mutta huhtikuussa pajunkissat ovat valmiita maljakkoon, ensimmäiset multasormet (siskoni) heräävät talvihorroksestaan ja pääsisäisnoidat- ja puput ovat taas hetken enemmän totta. Niin, ja huhtikuu on myös minun ja siskoni (ja varmasti monien muidenkin) syntymäkuukausi. Huhtukuussa myös Taygate sai alkunsa. Huhtukuu käy näillä kriteereillä mainiosti lempi kuukaudekseni.

IMG_9833-normal.jpg

Vaikka valo lisääntyy, ei koko talven jatkunut hedelmähimoni ole vähentynyt. Olen juuttut Eva Gala royal- omenalajikkeeseen. Muuten en yleensä ole mitenkään "merkkitietoinen", mutta muunlaiset omput eivät enää kelpaa... Jostain syystä minulla on myös pakottava tarve pilkkoa hedelmä aina neljään osaan ennen syömistä ja napsia kuvia liki jokaiselta aamuiselta kahvihetkeltäni. 

IMG_0552-normal.jpg

Löysin Radiokirppikseltä nämä pikkukengät kolmella eurolla. Vihreän teen värimaailma houkutti ja Haaveilen jo näiden ballerinojen ensimmäisestä käyttökerrasta ja yhdistämisestä T- paitaan ja kevätaurinkoon (myös satama ja kantaa ottava kangaslaukku voisivat sopia kenkien kavereiksi). Värit lisääntyvät pukeutumisessani keväisin samaa mukaa luonnon kanssa (tosin hitaasti, harmaan sävyillä säestettyinä). Kirpparilta löytämäni Nanson raitapaidan hihojen lisäksi kuvaan pääsi myös viime viikonloppuinen sämpylätaikina. :)

IMG_0464-normal.jpg