Heipähei! Minusta tuntuu, että elämme juuri nyt otollisinta aikaa kevätmasennuksen, vähintään pienen alakuloisuuden, tai stressin puhkeamiselle. Ainakin itseni ympärillä pyörivien kouluhommien, sun muiden hoitamattomien juttujen vauhti näyttää viime päivinä kiihtyneen pelottavasti... Pian, pian, kevät tulee!!

Yritän kuitenkin olla syyttämättä käsillä olevaa vuodenaikaa, nähdä lisääntynyt valo toisin, kuin vain pölypallojen ja muun talven aikana syrjään työnnetyn moskan paljastajana... vähemmän raakana.

Sehän on pikemmin lempeän keltaista ja pehmeää, sellaista, joka silittelee pajunkissat hellästi hereille ja suutelee poskille pisamia. <3<3

Kevään kunniaksi jäljitin Auringon virnistelyn kamerani muistiin:

IMG_8071.jpg

IMG_8076.jpg

IMG_8064.jpg

IMG_8096.jpg

Lämmöstä huolimatta en ole vielä päästänyt irti harmaista, paksuista neuleista(talviturkistani), saati vaihtanut kuumaa chai lattea jääteehen(ei parane innostua liikaa... Jos vaikka takatalvi iskee...). Jätskikauden olen kuitenkin jo korkannut. Lauantai - aamuisten valonsäteiden lisäksi löysin viime viikonloppuna nimittäin myös testausta vaatineen Banoffee proteiiinijäätelön!

1,5 desilitran pikari pitää sisällään tipun keltaista, koostumukseltaan paksua mähnää, jota en osaa verrata oikein mihinkään...

Vaikkei edellisestä kuvauksesta ehkä uskoisi, se oli oikeasti tosi hyvää. Koostumus on outoudessaan jopa jokseenkin koukuttava... Suosittelen kuitenkin juuri jäätelön erilaisuuden takia ajattelemaan sitä omana lajinaan, ei Ben and Jerrysin Cookie doughin korvikkeena.

Mainiota jatkoa teille. Tavataan pakastealtaalla! ;)

IMG_8060.jpg