Heipä hei, ja terveisiä sängynpohjalta!

Tällä on tullut vietettyä koko päivä ja eilisilta, lakanalaaksojen ja tyynyharjujen hiljaisessa erämaassa, tylsyyden tyyssiassa, teekuppivuoria rakentaen , kuunnellen: ajatuksia, ulkona mellastavien lintujen rakkaudenkaipuuta, kelloa...

Lakanat ovat tatuoineet selkäni kiemurteleville juoville, itsensä läikikkäiksi inkivääriteestä ja haaleasta kahvista... Kello kolmeen mennessä kiinnostavimpana tapahtumana tänään on pysytellyt joka sunnuntaisen Villimpi pohjola- stripin lukeminen.

IMG_8665.jpg

Onneksi sain sentään haalittua lauantaina varastoon vähän vilinää, raikasta ulkoilmaa ja kuplivaa Tamperetta.

Pyyhälsivätpähän ohitseni muuten myös Legolas, Nuuskamuikkunen ja peräti kaksi hobittia(toinen viittansa suojissa älypuhelinta tapittaen, toinen pajlaita varpaitaan kostealla katukivetyksellä kipristellen)! Eriskummalliset vastaan tulijat eivät ees olleet -tuolloin jo nousseen- kuumeeni auiheuttamia hallusinaatioita, vaan Tampere kuplii- sarjakuvafestivaalien paikalle johdattamia. Myös hampurilaisravintolaa vastapäätä kohonneessa kirjastokojussa, Werstaan pajalla teettämiään tarroja kaupustelleissa harrastelijataiteilijoissa, ilmaisia haleja jakaneessa Rilakkuma- cosplayaajassa ja sängylleni levinneissä ilmaissarjiksissa oli kyse tästä nimenomaisesta tapahtumasta.

Mahtia, että tallaisia ihmiset, intohimot, kulttuurin, Keskimaan ja Muumilaakson yhteen kokoavia tapahtumia jaksetaan ja viitsitään järkkäillä -Niin mahtia, että sinnittelin festarihumussa paljon kauemmin, kuin ehkä kuumeisena olisi pitänyt... Onneksi sain sentään välissä levätä piirrustuspajoissa istuen, ja tankata niistä jaetuilla japanilaisilla keksisuklailla. ;)

Toivon mukaan hitunen eilisen taijasta on vielä jäänyt kaupungin tehdashallien ja kulttuuritalon kattoihin leijumaan! Ainakin minulle jäi muistoksi vaikka minkä laista sälää, vaikken suunnitellut kojuista mitään ostavani... Mm; muutama lainasarjakuva, kauniit suklaakääreet, joitain tarroja, "Piirrä omat supervoimasi"- pajassa kasvattamani siivet ja 3, 75 euron uhrauksen, sekä hiukan epäkäytännöllistä ajattelua vaatinut Frida Kahlo- kortti.

IMG_8694.jpg

IMG_8697.jpg