Olette ehkä huomanneet, että suurin osa tänne julkaisemistani piirrustuksista esittävät ihmisiä.Olen välillä koittanut luoda illuusiota monipuolisesta piirtelijästä julkaisemalla tänne niitä harvoja kuviani, jotka eivät esitä elävää olentoa. Niitä on vähän, sillä totuus on, että vaikka kuvistunneilla teen mukisematta mitä pyydetään, niin kotona piirrellessä omena-asetelmat ja vesivärimaisemat eivät juuri kiehdo. Siispä keskityn ihmisiin-ja varsinkin kasvoihin. Niitä voisi piirtää tuhansia ja kaikki olisivat silti erilaisia. Niiden piirtäminen on jopa hauskempaa, kuin mielikuvitusmekkojen ja outojen kampausten tuhertelu! :) 

IMG_7665-normal.jpg

Jostain syystä silmäpussien ja punoittavien, oudonmallisten nykerönenien piirto on kiehtonut viimeaikoina...

IMG_7667-normal.jpg

Yleensä piirrosteni oudot heppulit olen luonut oman pääni sisällä, mutta seuraavan kuvan henkilöt ovat Nälkäpelistä. En kyllä tiedä, mikä yhdistää Peetan, Effien ja sini tukkaisen random Capitolilaisen kaikista Nälkäpelin hahmoista, mutta yhdessä ne nyt poseeraavat.

IMG_7645-normal.jpg

IMG_7641-normal.jpg

 

IMG_7678-normal.jpg

IMG_7058-normal.jpg

IMG_7065-normal.jpg

IMG_7787-normal.jpg

Älkää välittäkö kuvan vieressä kummittelevasta himmeästä tekstistä. Tuli vain piirrellessä mieleen runo, joka oli pakko saada talteen. :)

IMG_7714-normal.jpg

Testasin tähän kuvaan innoissani serkkuni uusia öljypastelleja ja onnistuin tuhoavassa luomisen vimmassa katkaisemaan yhden väreistä.