Flanellipaita puoliksi napitettuna, täyteen ahdettu kangaskassi olalla ja kiireessä kasvoille haparoitu meikkikerros silmien ympärillä. Parasta "Tamperestailissani" oli, että viikon aikana saatoin hetkeksi ujuttaa itseni kaduille, ihmisten ja jäätelökojujen joukkoon ja olla kuin itsekin oikeasti kuuluisin sinne. Niin kuin en olisi millänikään. Saatoin tekaista nutturan hiuksiini bussin takaosassa, kuin tekisin sen joka aamu ja kiiruhtaa kivetyillä kaduilla pahvimukin kanssa, kuin en oikeasti ehtisi juoda sitä missään muualla. Totuushan on, että oikeasti pesin mukin ja varastoin sen hyllylleni säästölippaaksi ja, että olin oppinut huolettoman nutturan tekotavan Adelen elämä- elokuvasta. Oikeasti en kuulunut kaupunkiin ja ruutupaita oli siskoltani lainassa, eikä minulla ollut kiire mihinkään. Tässä joitain otoksia kaupunkilais "rooliasuistani". :)

IMG_2037-normal.jpg

Ohut, valkoinen paita ja Ginatricotin leggingsit ovat löytöjä Pakkahuoneella järjestetyltä muotikirppikseltä (josta onkin ollut jo puhe). Suosittelen käymään, jos tapahtuma ollaan järkkäämässä uudelleen. ;)

DSCN3870-normal.jpgDSCN3868-normal.jpg

DSCN3888-normal.jpg

Siskoni ottaa rennon kesäluukin haltuunsa kirpparipokkarilla ja pilkkurepulla. <3<3

IMG_1810-normal.jpg

Minä samassa paidassa ihailemassa viikonlopputuliaistani Wayne's coffeesta. Kuolasin tiskin päällä, marjatertuin kruunatuissa pyrämideissä keikkuvia kakkusia koko työviikkoni. Perjantaina sitten kehtasin pyytää mustikkamuffinin mukaani. Jouduin kuitenkin jakamaan pitkään haikaillun seuralaiseni siskon kanssa. No, hyvä seura ja puolikas muffini käyvät herkun yksin ahmimisen sijaan ihan hyvin...

IMG_1805-normal.jpgIMG_1814-normal.jpgIMG_1786-normal.jpg

Kuningaslöytöni muotikirppikseltä ovat nahkaiset nyörinilkkurit. Myyjä kertoi kenkien tulevan ruotsalaisesta designliikkeestä mutta itse näen ne sopivina ennemmin Sherwoodin metsään tai seikkailuun seuranaan reilu tusina kääpiöitä ja matkaviitta, kuin tukholmalaiseen trendikahvilaan.

IMG_1818-normal.jpg

tumblr_mhf0xuwq1C1r40ns6o1_500-normal.jp

Huomatkaa sama värimaailma flanellipaidassani ja Kili- kääpiön tummansinisessä alustunikassa. Yhteistä tyylillemme on myös puolipitkä, kihartuva tukkamalli ja nahkaiset asusteet. 

tumblr_mrqv8kVpyX1su9zv4o1_1280-normal.j

IMG_2026-normal.jpg

IMG_2027-normal.jpg

DSCN3789-normal.jpg