Jee jee, pääsiäisloma ja huhtikuu saapui, lumet lähti ja vapauttaan iloitsevan maan tuoksu jäi!

Olen innoissani juuri saapuneesta, tuoreesta ja raikkaasta huhtikuusta. Tulossa on juhlintaa niin kirkollisin menoin, kuin vähän rahvaamminkin, viikonloppuseikkailu Tukolmassa, ja toivottavasti vielä paljon muuta, mistä ei mulla ole aavistustakaan ... Tuo rahvaanomainen juhlinta viittaa omiini ja Taygaten syntymäpäiviin, kirkollisen toittavasti hiffasittekin jo... Synttärihumusta saatte varmaankin ihan tarpeeksenne lähempänä merkkipäiviä, joten eiköhän mennä suoraan asiaan, right to the bisnes: Kuukauden kivojen aika!!

1. Aloitetaampa vaikka perinteisesti kuukauden "Ruokajutulla", joka tällä kertaa on lusikoitavaa sorttia, pehmeä uutuus soijajugurttien saralla: Alpron kookos- soijajugurtti! Tuote on ilmeisesti uutuus paitsi minun kupissani, myös ihan kaupankin hyllyllä. Kehotan maistamaan, koristamaan auringonkukansiemenillä ja kruunaamaan hunajalla! 

IMG_8722.jpg

IMG_8712.jpg

 

2. Ruokapöydän ympärillä jatketaan... Kuukauden suosikkijuttuihini nimittäin kuuluuvat myös nämä Salesta bongatut servietit. Kieloja kasvavat paprunpalat on herkkiä, kuin mitkä. Näihin nassuun jääneita ketsuppitahroja pyyhkiessään itsensä tuntee melkein julmaksi... Voi, kuinka kaipaankaan jo kukkia!

IMG_8662.jpg

 

3. Merkittävä vieras viime kuussa oli muiden muassa inspiraatiokeiju, joka pummasi minun ja systerin kyytiin Tampereen sarjisfestareilta...

Emme ole tainneet kuusi vuotta täytettyämme elää montaakaan päivää niin, etteikö meillä olisi työn alla jokin kuuseen kurkotteleva idea: barbie- animaatio, elokuva(kahdeksan vuotiaiden melodramaattinen uudelleensovitus Harry Potterista), tai, niin kuin nytkin, sarjakuva... Historiaamme katsoen projektin tulevaisuus on vielä kovin hatara. Tärkeintähän on kuitenkin matka, eikä päämäärä, eikös?!

Hyvät naurut saimme ainakin tarinamme sankarihahmoja kyhäillessä... Sarjakuvaa eteenpäin vievät muun muassa "filosofi" Herman, jonka mielestä kaikki on joko kaupallistettua, tai  sielutonta, vain mustaa kahvia juova Vikki- Vadelma, sekä peuranjalkainen Violet, joka nauttii sufeensa kermalla ja sokerilla... ;) Valmiita sivuja emme uskalla näyttää, mutta tässä olisi joitakin otoksia suunnitteluvaiheesta ja pätkä ilmeisen rennolla kädellä vedetystä käsikirjoituksesta.

IMG_8755.jpg

IMG_8821.jpg

IMG_8811.jpg

IMG_8826.jpg

(Viimeisin söherrys on apurini toisen inspiraatiokeijun sinisilmäisen uhrin, papruharakan käsialaa! :)

 

Siinäpä noita... Toittavasti voin jo tässä kuussa raportoida lisää sarjakuvaprojektistamme, tai ainakin oikeista kukista paperisten sijaan!