Talvilomalla ehdin ostaa vähän muutakin, kuin Vague-paidan, jonka tarinan olen jo ehtinyt täällä jakaa. Samalta reissulta mukaani tarttui toinenkin valkoinen paita. Tässä tapauksessa löysä, spagettiolkaiminen toppi. Nähdessäni sen Bikbokin vaaterekissä kuvittelin sen automaattisesti kesäyöhön liehumaan jonkun paljasjalkaisen, huolettoman tyttösen yllä. Sen ohut kangas tuo heti mieleen valkoiset yöt ja muuta romanttista ja se on löysyydessään nopea riisua uikkareiden päältä, jos tulee yllättävä mieliteko pulahtaa järveen.

IMG_8895-normal.jpgIMG_8705-normal.jpg

Vaikka kevät onkin tänään harvinaisen aikaisessa, joudun kuitenkin hylkäämään kesäyö-ja liehutoppihaaveeni kylmän ilman ja siveyden takia. Osa topin ihanuudesta katoaa, kun joudun pitämään sen alla tiukkaa alustoppia. :(  Paita saa mennä nyt villatakin ja farkkujen kaverina, mutta kesällä aijon vapauttaa sen pannasta, sotkea mansikoilla ja yhdistää shortseihin ja kastehelmistä kihartuneeseen sotkutukkaan.

IMG_8963-normal.jpg

IMG_8970-normal.jpg

Bikokin paitojen lisäksi ehdin talviloman aikana  hankkia jotain myös purnukkapuolelle. Sain Helsingissä serkuilla käydessä uuden näytepullon Moroccanoilia tuhotun tilalle ja tehokkaan tuntuista Carmex-huulirasvaa. :))