IMG_6027.jpg

Huii vaan, ja niin se on 2015- vuodenkin eka kuukausi päässyt päähänsä! Pian tammikuu vaihtuu helmikuuksi, nimeltään niin runolliseksi keskitalveksi ystävänpäivineen, hohtavine hankineen kaikkineen... Sitä ennen vuorossa on tietty Kuukauden kivat! 

1. Kuukauden ruokajuttu ei varsinaisesti ole ruoka. Läheltä kuitenkin liippaa, sillä tittelin saanut peltipurkki toimii kuitenkin sen säilytyksessä.

Niin.. Paitsi, että sillä on kansi, se on peltiä, ja siinä voi säilyttää sitä nimenomaista ruokaa, on siinä myös aivan ihanan upea, silmiä hivelevä ulkokuori. Pinnan yksityiskohtaisten kohokuvien takana on- nyttemmin jo edesmennyt- Art Deco- taiteilija Mucha. Hänen kynänjälkensä todella on mieleeni, vaikka sitten Sokoksen keksirasiassa,  olivat keksit sitten miten ylimakeita, kuivia ja keinotekoisia tahansa!

Huomatkaa myös Punnarin luksusgranola, joka näyttää pitävän paikkaa sydämessäni vielä vuodenkin vaihtuessa...

IMG_5982.jpg

 

2. Kuukauden lempi pläräiltävääni on Ellen Country Decoration, Ihana lehti, jonka teksistä en jaksa suomentaa juuri hölkäsenpöläystä, mutta jonka kauniissa kuvissa, tummissa väreissä ja tilavissa taloissa kyllä riittää asiaa- ja rouheaa maalaistunnelmaa!

IMG_6315.jpgIMG_6316.jpg

Samaan kastiin menee myös uusin aikakauslehti- tuttavuuteni Instyle, joka valloittaa laiskankin kääntäjän puolelleen pirteillä kuvilla ja tyylillään. (Huomatkaa jälleen yksi viime vuodesta roikkumaan jäänyt ihanuus: Tumma chilisuklaa!)

IMG_5555.jpg

 

 

IMG_6258.jpg

3.  Viimeisenä kuukauden vaatekappale: Olen alkuvuodesta hankkinut pari uutta poolopaitaa, ja ollut vähällä langeta varmaan pariinkymmeneen eri paksuiseen, väriseen, hintaiseen ja tuntuiseen malliin.... Muukaani on tarttunut mm. tämä Tummanvihreä pakkaspäivien pelastaja (New Yorker). Minun ja lopun vaatekaappini rakkaus lapsuuden kuristavaan inhokkimalliin kukoistaa! Turtleneck rules!! <3

IMG_6260.jpg