Tässä tulee taas yks järjetön postaus.Kuvia höystettynä sekavilla tarinoilla, voivottelulla, haikailulla ja ihqutuksella...

IMG_5028-normal.jpg

Kaffenplööt :) (Hehe Suurin osa kavereistani vihaa, kun sanon noin)

IMG_4656-normal.jpg

Silloinen leikekirjani oli loppumassa, mutten hennonnut heittää näitä kuvia pois.Niimpä lönttäsin kaiken vain takakannelle ja se näyttääkin ihan hyvältä... :) :)

IMG_3918-normal.jpg

Kesän perään haikaillen, ensilunta oottaen...


IMG_4247-normal.jpg

Tä on oikeestaan äidin nappaama, mutta otin vapauden laittaa sen tänne.Kuvaan on ikuistettuna(Tuollon vielä pieni ja söpö) koiramme Makia.

IMG_4923-normal.jpg

Loppuhuipennuksena radikaali kuva, jossa suurin osa kasvoistani näkyy! :O Tä otettiin ihan alkusyksystä, kun olin menossa sukuloimaan mummon ja vaarin hääpäiväjuhliin(kuulostaa pelottavalta).En tuolloin millään meinannut keksiä mitään päällepantavaa, kun pelkäsin, että sukujuhlissa saisin pienen, rusettipäisen sukulaistyttelin, tai angstisen, pakolla mukaan raahatun teinin roolin.Tiivistettynä halusin siis vaan näyttää omalta itteltäni.Yhdistin tohon mekkoon ja huulipunaan viä villatakin ja mustan vintagelaukun.Tunsin oloni niissä jokskin vanhanaikaseks mustavalkovalokuvan kirjailijaks, tai runoilijaks.Se oli täydellinen asu, kun mulla viä oli runo lahjana rakkaile isovanhemmille! <3<3 Huomasitteko muuten vasemmassa nurkassa mun takana tunnelmanrikkojan-koiranpallon!