Täytän viisitoista yhdeksästoista huhtikuuta. Melko pian siis. Viisitoista... Jännittävää... Ikä jolloin Harry Potter osasi jo tehdä "suojelius"- loitsun, oli osallistunut Kolmivelhoturnajaisiin, kukistanut Salaisuuksien kammion Basiliskin ja valssannut Tylypahkan tanssiasissa. En ole tehnyt noista vielä mitään eikä minulla ole hajuakaan, mistä löytäisin Feeniksin killan johon liittyä, tai pimeyden loordin jota vastaan taistella... Toisaalta minun ei liiemmin tee mieli upottaa miekkaa Basiliskin kaulaan ja koulumme liikuntasalissa järjestetyt joulutanssiaiset riittvät minulle vallan mainiosti. Olen ehtinyt viidessätoista vuodessa jättää taakseni jo mainittavan määrän puolitiehen täytettyjä luonnos- ja kirjoitusvihkoja, käyttää pahvisen take away- kahvikupin jo aivan liian monta kertaa uudelleen, eksyä kaupungille ties kuinka monta kertaa ja vaihtaa luokkia kaksoissiskoni kanssa opettajien huomaamatta mitään. Riittää. Toistaiseksi.

DSCN3077-normal.jpg

Synttärisushia. :) Äitini päätti repäistä ja osti hetken mielijohteesta 22 sushia Tampereen kauppahallista. Kiitti, äiti! 

DSCN3076-normal.jpg

Sain siskolta tämän ihanan leikekortin ja saksanpähkinöitä.

DSCN3095-normal.jpg

Lukuisten teepakkausten, venäläisen kuplasuklaan, hedelmien ja leffalippujen lisäksi sain mahtavia kortteja. Toiset on koristeltu ihanilla lehtileikkeillä ja sydäntä lämmittävillä sanoilla, yhteen on piirretty minun ja siskoni kuvat(vaatii taitoa piirtää kaksossisarukset, jotka erottaa toisistaan jopa paperilla. Onnistuit!) ja yhteen yhteinen ystävämme piirsi lempikirjamme Nokkosvallankumouksen päähenkilön(Olemme perustaneet sen ympärille jo pienen nokkoskultin, raahaamme kirjaa koulussa kuin raamattua, opettelemme kauneimpia lauseita ulkoa ja toistelemme niitä kuin rukouksia, sekä levitämme uskoamme kaikkiin lukutaitoisiin)

DSCN3099-normal.jpg

Sori, mutta synttäriselfie oli pakko ottaa... ja julkaista

DSCN3102-normal.jpg

 Voin kyllä puolustella itseäni ja sanoa, etten ole juonut noita kaikkia putkeen... ja aijon siivota huoneeni... ihan pian...

DSCN2472-normal.jpg

Ainiin... Hyvää synttäriä, siskosein!! <3<3