Kai viikonvaihteen voisi sanoa menneen jokseenkin mukavasti, kun sitä kuvaavat adjektiivit "kukikas" ja "kasvipitoinen"?

Yllätin itseni kuvailemasta ihania kukkakimppuja niin perjantaina, lauantaina, kuin sunnuintainakin. Ajatella, että näin tammikuussa vihertää! 

Kameraa puoleensa vetäneiden tulppaanikaunottarien lisäksi löytyy muitakin syitä muistella kulunutta viikonloppua hyvällä... Suuri kiitos kuuluu ainakin mummulleni, ja hänen kotoisille kokkailuilleen, sekä papan lämmittämälle saunalle. Mummula on mummula, vaikka kuinka kauas lapsuudesta eksyisi! Mitkään kasvukivut, tai vuodet eivät riitä minun ja kaalikäärilyiden, saati verisuvun ja keltaisen, omenapuiden kehystämän puutalon väliin! <3 <3

IMG_6200.jpg

Kai sekin kertoo jonkinmoisesta onnistumisesta, kun hiukseni(1/2 osa niistä) ylttävät taas klassiselle sunnuntainutturalle, pyhäpäivien rennolle linnunpesälle... Ja sekin on jotenkin aika ilahduttavaa, kun saa lakata kyntensä "Runolla"(Ihanasti nimetty Lumenen kynsilakkasävy), ja langeta ystävän kanssa samanlaisiin silkkitoppeihin, kukallisiin, höpsöromanttisiin ja rentoihin, niin kuin koko viikonloppukin. 

IMG_6229.jpg

IMG_6235.jpg

IMG_6239.jpg

Kukkien lisäksi myös siskoni on aikamoinen linssilude, ei tosin omasta tahdostaan... Ei voi mitään. Valta on kameralla!

IMG_6156.jpg

IMG_6217.jpg

IMG_6282.jpg

IMG_6221.jpg

IMG_6252.jpg

Tänks, viikonloppu ja mummula- Tuosta kaikesta edellämainitusta, sekä sikeistä nokosista auton takapenkillä! :)