Eilen kesäloma koki päätöksensä(Tästä on puhuttu pelolla jo toissapostauksessa) ja sai maailmankaikkeuden tuntumaan taas kumman lopulliselta, julmalta ja kuolevaiselta paikalta... Tervetuloa aamuherätykset, aikataulut ja pölyinen bussipysäkki. Kultareunaisten pilvien päältä arjen sekaan laskeutuminen tuntui ysiluokan ensimmäisenä koulupäivänä hämmentävältä, järkyltä ja puuduttavalta. No, onhan minulla nyt kuvisluokan mahdollisuuksien täyttämät vahaliituvarastot sekä jokin syy meikata aamuisin ja odottaa perjantaita. Pehmittäväthän pakkolaskua myös halaukset koulun pihassa, jälleen näkeminen luokkatovereiden kanssa ja ystäväni lomamatkalta minulle roudaamat, meren syleilemät kivet. :)

IMG_5401-normal.jpg

IMG_5446-normal.jpg

IMG_5305-normal.jpgIMG_5308-normal.jpg

IMG_5450-normal.jpg

Torstaina alkanutta kouluvuotta varten olen ehtinyt valmistautua piirtelemällä ja suunnittelemalla asukokonaisuuksia lukukautta varten(sitä haaveluokkaa) ja tankkaamalla kasvismunakasta. Tuo herkku syntyi nopeana varalounaana(pitkään suunniteltu latva- artisokan sydänkeitto kuoli litkuna yliarvioituun vesimäärään) pakasteherneistä, kesäsipulista, avocadosta, tuoreista basilikan ja- korianterinlehdistä ja soijakastikkeesta sekä tietty niistä munista. Terveellistä pikaruokaa!! 

Voimia ja iloa alkavalle lukuvuodelle ja syksyn töille! Olkoon maailmankaikkeus teille suotuisa ja löytykööt kaappienne perukoilta aina ainekset hyvään jämäkokkeliin!! 

P.S: Läträtkää makeella chilikastikkeella (Thailandin ketsuppi)! ;)