Hohhoijjaa... Hyvää viikonloppua!

Koska teksti ei pysty sitä ilmentämään, selvennän, että tuo edellinen lausahdus tuli aika vahvalla sarkasmilla höystettynä. Itse olen nimittäin viettänyt alkaneen viikonlopun kipeänä sängynpohjalla kituen ja passuuttaen ihmisiä kantamaan tyynylinnoitukseeni milloin vihreääteetä, milloin läppärin laturin, viltin, tai puuroa(Fazerin Alkupuuroa, ei sitä puolukan makuista, veteen keitettynä, hunajalla maustettuna, 1/2 banaania pinnalla...).

Tälläkin hetkellä kirjoittelen vielä sängystä käsin, tyynyjen ja teekuppien keskeltä.

IMG_7125.jpg

Jotta valittaminen ei enää pahemmaksi yltyisi, taidankin tässä kohtia esitellä teitille erään mainion löydön, joka on näinä sairastelu päivinäkin lohduttanut. Huomaavainen siskoni(kiits) raahasi mulle Punnitse ja säästästä eilen Kuivattuja ja sokeroituja hibiskuksenkukkia!! Kuulostavat ehkä hifistelyltä, tai säälittävältä yritykseltä olla eksoottinen, näyttävät kuolleilta mustekaloilta... Maistuvat ihanaisilta, rapeilta ja makeilta! Suosittelen terveillekin. Älkää peljätkö, nämä on oikeasti taivaallisia! ;)

IMG_7141.jpg

Hehe! Outoa, että tämän näköinen ravinto menee mulla kipeänä alas ennemmin, kuin jugurtti ja puuro! :D


IMG_7128.jpg

IMG_7135.jpg

Lähetän teille vielä postausta piristääkseni kuvan ihan elävistä kukista. <3 Kaunokaisia myytiin viime viikolla Prismassa vaan muutamalla eurolla. Rakastan!

P.S: Tuolla teekupissa majaileva... juttu... on banaani. Ei siis mitään sen ällömpää! Joku olisi kuitenkin ihmetellyt...

IMG_7113.jpg