Huh! perjantai. 12. 12 ... Ehdittiin juuri välttyä kolmanneltatoista! Ei tullut maailmanloppua, tai epäonnen päivää. Ei ees pyrstötähteä. :) Muumipeikkokin uskaltaa kurkata kuvakalenterinsa kehdennestatoista luukusta!

Aurinko sitä vastoin ei tainnut ihan vakuuttua, kun kuitenkin jäi jälleen pelokkaana pilvensä taa. Onneksi sentään lunta hiutaloi. Sulaakseen vaan, mutta sopivasti kävelymatkalleni koulusta kotiin, suutelemaan kasvoni kosteiksi ja luomaan hiukan talvista tunnelmaa.

Tarpeeksi kauan, kun jaksaa tuiskuavalle taivaalle tuijottaa, voi pian melkein nousta ilmaan. Jännää tämä lumisade ja nämä painottomuuden perjantaiefektit! ;)

IMG_2660.jpg

En viivy kauaa kirjoittelemassa läppärin kelmeässä valossa, mutta annan tämän 12- viiriä heiluttelevan havupuun välittää  teille joulumieltäni...

IMG_2627.jpg

IMG_2620.jpg

IMG_2621.jpg

Sen verran vielä puuterilumen painottomalle perjantaiyölle ja viikonlopulle vinkkaan, että suosittelisin kokeilemaan tuota viime vuoden ruokahittiä, avokadopastaa.  Reseptistä löytynee ties kuinka monta versiota netistä, joten mitään erityistä ohjetta en aijo nyt tänne jakaa. Valkosipulin, chilin ja limen merkitystä kumminkin korostan. Tuovat nimittäin mukavasti kontrastia tuolle niin lempeälle avokadolle. Hyvää viikonloppua sitten!

P.S: Kun se lumeksikin kutsumani märkä räntäloska valuu poskillenne ja sotkee meikkinne, niin muistakaa tämä: Maailmankaikkeus se vaan on, joka teitä pusuttelee! ;)

IMG_2583.jpg

IMG_2615.jpg

IMG_2598.jpg

IMG_2602.jpg

IMG_2608.jpg