IMG_9694.jpg

Marraskuussa...

Marraskuussa luotan yksinkertaiseen. Luotan farkkuihin ja neuleeseen, sysimustaan yöhön, josta ei muita sävyjä erotakaan...

Luotan kaurapuuroon, kynttilöihin(eriyisesti valkoisiin), glögiin(erityisesti valkoiseen) ja kanakeittoon -kookosmaidolla terästettyyn ja porkkanakiekoilla koristettuun.

IMG_0109.jpg

IMG_0115.jpg

Marraskuussa olen innostunut myös brunssien suunnittelusta(kuvassa tuossa ylhäällä). Kun se aamu kerran muutenkin on niin ihana hetki, niin mitä siitä tuleekaan pienellä kattamisella ja porkkana- appelsiinimehulla?

Senkin luomiseen riittää yksinkertaisuus.

Kun julistat sunnuntai- aamuna "isänpäivän jämäbrunssin" tarjoiltavan kello kymmenen ja kokoat pöytään leipiä, edellispäivän salaattijämät, avokadoa ja hunajaa, varmistat kaikille osallisille riittävän kuumaa sumppia ja sytytät kynttilän, se riittää.

IMG_9959.jpg

IMG_9684.jpg

IMG_9869.jpg

Kaipaan sisustukseenkin jotain yksinkertaista ja konstailematonta; hedelmäkasoja pöydille, lipastoille ja savikulhoihin, tuolinselkää pitkin valuvia vilttejä... Kaikkeia tuollaista ns "arjen estettiikka", koriste- esineitä (tai nimenomaan "EI koriste- esineitä"), jotka voi vaikka syödä tai tunkea leipätaikinaan ennen, kuin niihin kyllästyy.

Ei siis turhaa krumeluuria, kiitos.

Kaikkea turhaa, juu mutta ei sitä krumeluuria. 

Yep... Vuokaleipää, vaarien seuraa ja lempiblogin viimevuotisten joulupostausten uudelleen pläräämistä, koska huomiseen kokeeseen väännettävät englannin passiivimuodot on jo kyllin monimutkaisia...

IMG_9927.jpg

IMG_9110.jpg