Lauantai - ilta oli; sukulaisia, halauksia ja juhlahumua, mokkakorkkarit ja kipeät kantapäät, italia keskellä Hämeenkatua, kahdet "alkupalat" ja kolmet haarukat kutakin ruokailijaa kohden... Oli mukavaa; nauraa, ihastella( mm. vessan saniteettitilojen tapetteja) ja pynttäytyä kerrankin oikein kunnolla.

Niin... Seuran ja ruoan lisäksi yksi ihanimmista asioista juhlissa on, että saa kerrankin syyn pukeutua hienosti, vetää laatikossa haudotut pippalokengät jalkaan ja silkkimekko ylle, kaivaa kaapista aivan liian harvoin käsipuoleeni päässyt pikkulaukku... Siten voi hetken tuntea itsensä fiiniksi, leikkiä hiukan

ehkä vähän hienompaa, kuin oikeastaan on...

Eleganssi kestää tietenkin vain juhlien ajan. Sitten taas rojahdan automme takapenkille, vaihdan korot kolmisen numeroa liian suuriin Uggeihin, kääriydyn harmaaseen villatakkiin ja kaivan laukustani omenasipsipussin kiertämää autossa kotimatkan ajaksi(kyllä vain... Minulla oli kuuden ruokalajin ravintolaillallisella mukana omenasipsipussi. ). Silti... Lyhytkin hetki tavallista huolitellumpana ja pari senttiä korkeammalla tekee välillä hyvää, ihan vaan juuri sen pituinen, ettei kirpparilta hankitun Chanelin tuoksu ehdi haihtua ennen kotiovea. :)

IMG_8406.jpg

IMG_8432.jpg

IMG_8465.jpg

IMG_8460.jpg