Tänään, ensimmäinen päivä toukokuuta, vappupäivänä voin julistaa, että huhtukuu on kahlattu läpi kunnialla. Viime postauksien perusteella kyseinen kuukausi on jakanut mielipiteitäni. Syntymäkuukaudestani on selvitty synttärilahjaksi saatujen lukuisien teepakettien, ystävien ja ekan kevätkävelyn tehneiden maastonvihreiden kangastossujen voimin. Päällimäisenä mielessä siis ovat hyviä muistoja. Olen viettänyt satunnaisesta kevätangstista huolimatta melko vähän aikaa maaten silmät auki sängyllä ja manaten Auringon herättämiä krookuksia ja kalenterissa kummittelevia kokeita. "Kuukauden kivojen" aika (vihaan nimeä, mutta toisaalta myös "kuukauden onnenpalaset", tai "huhtukuun valonsäteet" ei kuulosta kovinkaan paljon paremmalta...) !!

DSCN3330-normal.jpg

Kuukauden asu. Tyyliä suoraan poikeluslaisen bussipysäkin kupeesta (kuvassa tönötän tosin vielä kotipihassa)... :)

DSCN3328-normal.jpgDSCN3332-normal.jpgDSCN3319-normal.jpg

Synttärilahjoja. <3 

IMG_1513-normal.jpg

Vappuananas, kuukauden ruoka!

IMG_1450-normal.jpgIMG_1466-normal.jpg

Ehkä se on vain kuulakärkisuttu vihkon laidassa... EHKÄ en ole tällainen ananastukkainen tatskapoju... Näistä seikoista huolimatta kuva ansaitsee "kuukauden piirrustus"- tittelin, sillä viikonloppuiset aamufiilinkini ovat jokseenkin tällaiset ainakin puoleenpäivään asti. Tämä kuva avaa läpileikkauksen suoraan sunnuntaisiin sielunmaisemiini... 

DSCN2937-normal.jpg

Lopuksi pari kuvaa kuun alusta, kun kutsuimme siskoni kanssa joitain ystäviämme viettämään synttäreitä. <3 Ekana siskoni synttäripose ja puolikas pedohymyni hänen selkänsä takana. Alemman kuvan ystävästämme oli joku (siskoni?) ehtinyt nappaamaan jossain nettimakuunin ja papuwrappien välissä.

DSCN2931-normal.jpgDSCN2922-normal.jpg

Synttärilahjaksi saatu kupponen pääsi heti käyttöön karkkikulhona. :)