Otsikko on repästy Lana Del reyn biisistä Dark paradise, kun se vaan kuulosti jotenkin hienolta, mut tä eka asia koskee kirjaa, joka me luettiin joskus keväällä, mut nyt ollaan selailtu sitä uudestaan ja aateltiin sen ansaitsevan paikan täällä...


enkeli-normal.jpg

Kun enkeli myöhästyy metrosta

kirjailija = Piritta Porthan

Kun enkeli myöhästyy metrosta on nuorten draamarunoelma aikuisuuden kynnyksellä pyristelevän Aavan huumeiden ja alkoholin alle uppoavasta elämästä.Masentavasta aiheesta huolimatta kirja on kaunis.Kaiken kaoottisuuden keskellä Aava uskoo hyvyyteen ja rakkauteen ja pohtii elämässä tapahtuvia pikkku yksityiskohtia.Vähäisen sivumäärän ja löyhän tekstin puolesta kirja on nopea, muttei kovin kevyt luettava.Tässä on teksti kirjan yheltä sivulta esimerkiks, minkä tyyppistä tän teksti on.

"Kattoja ja lattioita

Aava tuijottaa kattoa.

Katto tuijottaa takaisin

Liisa-täti opetti kiinteistönvälittäjäaikoinaan siskontytöilleen, että talon arvon näkee katosta.Mutta Aava haluaa olla lattia, täynnä elämää.Vaikka tallottuakin.

Ylpeään ja tyhjään kattoon hän nousee harvoin."

 

 

Seuraava asia ei liity mitenkään edelliseen, mut tän tussityön pitäis esittää Lana Del reyta...


Lana-normal.jpg


Seuraavat kuvat on joittenkin taiteilijoitten piirtämiä Lanoja, joita löyty netistä.Ne on ihan mahtavia! Kannattaa kans tsekata Helen Greenin Lady Gaga kuvia!Upeita! ;)Oikein hävettää pistää tälläsiä taideteoksii omien söhryjen perään, mut pistetään silti...

images-5-normal.jpgimages-2-normal.jpgHelen_Green_Artwork_066-normal.jpg

P.S.Ei nää oo enää mitään uusimpii hittei, mut joittenkin korvat on silti saattanu välttyy näiltä ja asia on korjattava, joten kuunnelkaa Lana Del reyn Dark paradise ja Owl cityn Fireflies! ;)

<3:anonyymit