Vaikka yksi arki- iltani kohokohdista onkin valita sen kertaiseen iltapalaani mätsäävä teekuppi ja asetella marjat ja pähkinät jogurttiannoksen päälle, kuin kruunun jalokivet, on tämä kurttuinen käppyrä kaivanut tien sydämeeni pirtsakankeltaisten tähtihedelmäviipaleiden ja kukkakoristeisten teelajitelmien ohi Punnitse ja säästä-kaupan hyllyiltä.

IMG_5864-normal.jpg

Kuivattu viikuna on ehkä nahistunut muotopuoli mutta sen sisus on pehmeä, makea ja täynnä pieniä, meheviä siemeniä.  Suosittelen kaikille, jotka eivät joko tietämättömyyttään tai herkun ulkomuotoa kammoksuen ole maistaneet! <3<3 Paloittele mysliin, tai maustamattomaan jogurttiin. Koklaa vaikka sellaisenaan. Sopii luultavasti myös kuivakakkuihin, sun muihin syksyn leivonnaisiin...

IMG_5866-normal.jpg

Toinen heräteostokseni ( Tällä kertaa Tampereen kauppahallista) on granaattiomena. Syysmuodin trendiväreissä koreileva hedelmä sopii silmällekin, mutta sen sydämeen onkin sitten vaikeampi päästä. Kannattaa taistella! Kovan kuoren alla kennomaiseen järjestelmään asettuneet siemenet ovat nimittäin ihanan kirpsakoita ja mehukkaita ( Riitti paidalleni ja sukillenikin).

IMG_5839-normal.jpgIMG_5850-normal.jpgIMG_5851-normal.jpg

Kannustan lähtemään löytöretkille hedelmäosastojen ja torien värikkääseen vilskeeseen!